Νίκος Κουρής: Η εξομολόγηση για το πρόβλημα υγείας που έχει από τα 13 του

Ο Νίκος Κουρής βρέθηκε καλεσμένος το βράδυ της Τετάρτης στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου “The 2night show” και μίλησε για το πρόβλημα υγείας που τον ταλαιπωρεί από τα 13 του. Ο ταλαντούχος ηθοποιός, που φέτος πρωταγωνιστεί στην παράσταση “Του Κουτρούλη ο γάμος” σε σκηνοθεσία Σμαράγδας Καρύδη αλλά και στην παράσταση “Η γίδα ή ποια είναι η Σύλβια”, αποκάλυψε ότι από το 1987 είναι διαβητικός.

«Για πρώτη φορά θα το πω δημόσια αυτό και το διάλεξα να το κάνω, όχι επειδή είναι κάτι σημαντικό, αλλά επειδή έχει σημασία να το πω. Εγώ έχω ένα πρόβλημα υγείας, είμαι διαβητικός και δεν το έχω πει δημόσια ποτέ. Δεν το έχω πει για κάποιο λόγο δικό μου, προσωπικό…Νομίζω ότι τώρα είναι η ώρα να το κάνω γιατί πια καταλαβαίνω από περιστατικά της ζωής μου ότι έχει νόημα κάποιος άνθρωπος που πετυχαίνει κάτι…

Όταν εγώ το έπαθα αυτό στα 13 μου, το 1987, μαζί με το Τσέρνομπιλ, ήταν σαν να είσαι τελειωμένος. Τα μυαλά των ανθρώπων ήταν τόσο πίσω που νόμιζες ότι αν είσαι διαβητικός, πρέπει να μπεις στο σπίτι ως άτομο με ειδικές ανάγκες και να μην κάνεις τίποτα στη ζωή σου. Υπήρχε αυτή η μεγάλη παρεξήγηση ότι ο διαβητικός είναι αυτός που πεθαίνει ή που έχει ζάχαρο και δεν μπορεί να φάει τίποτα, επειδή δεν ξέρουμε ότι είναι χωρισμένο το τύπου ένα και τύπου δύο, ότι είναι ο διαβήτης των παχύσαρκων και ο διαβήτης των παχύσαρκων και ο διαβήτης ο ινσουλινοεξαρτώμενος, που είναι αυτός που έχω εγώ. Αυτό που έχω εγώ είναι ένα μεταβολικό σύνδρομο, ένα αυτοάνοσο νόσημα. Κάνω ενέσεις ινσουλίνης σε καθημερινή βάση», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Νίκος Κουρής.

Δες το βίντεο:

Ο Νίκος Κουρής έστειλε το δικό του μήνυμα σε όλους όσους ζουν την ίδια κατάσταση!

Read More

And More