Αποκλειστικό T-live

Νίκος Κουρής: Καλεί με εξώδικο τη Μαργαρίτα Θεοδωράκη για τεστ DNA – Τελευταία εξέλιξη

Αν αγαπάς τα άρθρα μας, κάνε κλικ εδώ και πρόσθεσέ μας στη Google για να μας διαβάζεις πιο συχνά

Λίγες εβδομάδες μετά την προσωρινή διαταγή να μη χρησιμοποιεί το επώνυμο “Θεοδωράκης”, ο Νίκος Κουρής στέλνει εξώδικο στη Μαργαρίτα Θεοδωράκη, όπως έγινε γνωστό μέσα από το αποκλειστικό ρεπορτάζ του T-live.

Σύμφωνα με τη Γιώτα Κηπουρού, ο Νίκος Κουρής ζητά από τη Μαργαρίτα Θεοδωράκη να επισκεφθούν από κοινού τον πραγματογνώμονα – γενετιστή, Κ. Φιτσιάλο, για να εξακριβωθεί αν μεταξύ τους υπάρχει βιολογική συγγένεια, προκειμένου να αρθεί οποιαδήποτε αμφισβήτηση.

«Προκειμένου να εξακριβωθεί η βιολογική συγγένεια μεταξύ υμών και εμού, σας καλώ να προσέλθετε στα διαπιστευμένα εργαστήρια δικανικής γενετικής, προκειμένου να πραγματοποιηθεί δειγματοληψία βιολογικού υλικού από τον πραγματογνώμονα γενετιστή, δόκτορα Φιτσιάλο, ο οποίος περιλαμβάνεται στη λίστα των πραγματογνωμόνων του Πρωτοδικείου Αθηνών. Με τον τρόπο αυτό, τη διενέργεια δηλαδή του test DNA αδελφών, θα αρθεί η οποιαδήποτε αμφισβήτηση περί του αν είμαι εκ πατρός αδελφός σας και κατά συνέπεια θα εξακριβωθεί αν είμαι βιολογικό τέκνο του Μίκη Θεοδωράκη του Γεωργίου.

Ο κ. Φιτσιάλος μίλησε στο T-live εξηγώντας πώς γίνεται το τεστ DNA αδελφών. 

Δες περισσότερα στο βίντεο:

Ακολουθήστε το tlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164