Νίκος Κουρής: Με φίλους στην παρουσίαση της νέας του εκπομπή στην ΕΡΤ – Φωτογραφίες

Ο Νίκος Κουρής είναι γνωστός στο ευρύ κοινό για το έργο του τόσο στο θεάτρου όσο και της τηλεόρασης, αφού έχει καταφέρει να συνεργαστεί με τα μεγαλύτερα ονόματα και να διανύσει μια σπουδαία πορεία στο χώρο της υποκριτικής. Αυτή τη σεζόν, ο γοητευτικός ηθοποιός αποφάσισε να κάνει το επόμενο βήμα στην καριέρα του και να δεχτεί με χαρά την πρόταση της ΕΡΤ, ώστε να αναλάβει χρέη παρουσιαστή.

Έτσι, σε λίγο καιρό θα δούμε τον Νίκο Κουρή να παρουσιάζει ένα καθημερινό παιχνίδι γνώσεων, που θα προβάλλεται πριν από το δελτίο ειδήσεων με τίτλο “Δες και Βρες”. Η πρεμιέρα έχει προγραμματιστεί για μέσα στον Ιούνιο με τον ίδιο να είναι ενθουσιασμένος με το νέο του εγχείρημα και να αδημονεί να ξεκινήσει γυρίσματα. Ο γνωστός ηθοποιός είχε δηλώσει σε πρόσφατη συνέντευξή του για το νέο του βήμα: “Μου έγινε αυτή η πρόταση και είπα αμέσως “ναι”. Ήταν ότι καλύτερο μπορούσε να μου τύχει στην τηλεόραση”.

Το βράδυ της Πέμπτης, ο Νίκος Κουρής υποδέχτηκε σε μια όμορφη εκδήλωση φίλους και αγαπημένα πρόσωπα λίγο πριν την έναρξη της εκπομπής του. Ο φωτογραφικός φακός του TLIFE ήταν εκεί και απαθανάτισε τον ηθοποιό να ποζάρει ευδιάθετος και χαμογελαστός με τους παρευρισκόμενους μη κρύβοντας την ανυπομονησία του για την έναρξη του “Δες και Βρες”.

Δες φωτογραφίες:

Νάντια Κοντογεώργη

Ιωάννα Σουλιώτη

Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος

Read More

And More