Νίκος Κουρής: Πρεμιέρα με την σύζυγό του στο πλευρό του! [pics]

Με μια μεγάλη αγκαλιά έδωσε τα συγχαρητήριά της στον σύζυγό της Νίκο Κουρή, η γνωστή ηθοποιός και χορεύτρια Έλενα Τοπαλίδου. Μετά τα σενάρια χωρισμού που είχαν κυκλοφορήσει στις αρχές του χρόνου, αλλά και τη διάψευση από τον Νίκο Κουρή, η κοινή εμφάνιση του ζευγαριού στο θέατρο έβαλε οριστικό τέλος σε κάθε ενδεχόμενο χωρισμού.

Ο Νίκος Κουρής και η σύζυγός του είναι άνθρωποι χαμηλών τόνων και αποφεύγουν στην προσωπική τους ζωή τα φώτα της δημοσιότητας. Η καλλιτεχνική τους ιδιότητα, ωστόσο, τους φέρνει πολλές φορές μπροστά στις κάμερες με τους δυο τους να προσπαθούν να κρατήσουν ένα χαμηλό προφίλ. Ωστόσο, στηρίζουν πάντα ο ένας τον άλλον σε κάθε νέο επαγγελματικό βήμα.

\

Αυτήν τη φορά, λοιπόν, η Έλενα απόλαυσε την παράσταση «Δον Ζουάν» με πρωταγωνιστή τον σύζυγό της το βράδυ της Κυριακής, στο Κηποθέατρο Παπάγου, στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Παπάγου – Χολαργού 2019.

Λίγα λόγια για το έργο:

Μετά από την περσινή επιτυχία της «Ηλέκτρας» του Ευριπίδη, ο Θέμης Μουμουλίδης κάνει βουτιά στο σύμπαν του Μολιέρου, ανεβάζοντας, σε συνεργασία πάντα με την 5η Εποχή, τον θρυλικό «Δον Ζουάν», ένα έργο προκλητικό για την εποχή, που διατηρεί, όπως κάθε έργο που αξίζει να λέγεται κλασικό, το σφρίγος και τις αιχμές του. Έχοντας στη διάθεσή του έναν θίασο πρωταγωνιστών, ξεδιπλώνει στη σκηνή τους προβληματισμούς του Μολιέρου σε μια παράσταση που θα ισορροπεί μεταξύ κοινωνικής σάτιρας και φιλοσοφικού μανιφέστου.

Παίζουν οι ηθοποιοί: Νίκος Κουρής, Ζέτα Μακρυπούλια, Μάκης Παπαδημητρίου, Δημήτρης Καραμπέτσης, Ηρώ Μπέζου, Γιάννης Σοφολόγης, Μιχάλης Τιτόπουλος, Ιωάννης Καπελέρης, Ελίζα Σκολίδη.

Το έργο που υπήρξε αντικείμενο σκανδάλου και λογοκρισίας από την πρώτη κιόλας παρουσίασή του και πολεμήθηκε στην εποχή του όσο κανένα έκανε την πρεμιέρα της περιοδείας του, το βράδυ της Κυριακής, στο Κηποθέατρο Παπάγου, στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Παπάγου – Χολαργού 2019, με πλήθος κόσμου να δίνει το «παρών».

Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος

Read More

And More