Νίκος Κουρκούλης: Εξομολόγηση ψυχής από τον τραγουδιστή – «Εδώ και 8 μήνες δεν μπαίνει μεροκάματο στο σπίτι»

Το βράδυ της Πέμπτης, ο Νίκος Κουρκούλης βρέθηκε καλεσμένος στο Tik Talk και παραχώρησε συνέντευξη στον Αντώνη Σρόιτερ, μιλώντας, μεταξύ άλλων, για τις πληγές που έχει αφήσει η πανδημία στον χώρο του τραγουδιού. Ο δημοφιλής τραγουδιστής δεν δίστασε να περιγράψει πως αυτή η περίοδος είναι η χειρότερη που έχει ζήσει…

«Ξεκινήσαμε τις εμφανίσεις με την Πάολα, με ρεκόρ εισπράξεων και θεατών, που ήταν κάτι το απίστευτο στη Θεσσαλονίκη. Όταν ήταν να κατέβουμε στην Αθήνα, βρισκόμαστε μέσα στην όλη αναμπουμπούλα με τον κορονοϊό και μας πρόλαβαν τα μέτρα» δήλωσε, σε άλλο σημείο της συνέντευξης, ο Νίκος Κουρκούλης. «Εδώ και 8 μήνες πραγματικά δεν μπαίνει μεροκάματο στο σπίτι».

«Δεν είμαι εφοπλιστής, είμαι καλλιτέχνης. Δουλεύω όλα αυτά τα χρόνια πολύ σκληρά. Ότι έχω καταφέρει και έχω πάρει, το έχω κάνει μόνος μου με τον ιδρώτα μου. Ότι πλέον έχω στον δικό μου κουβά είναι για να περάσω τα επόμενα χρόνια στα γηρατειά μου και να έχουν τα παιδιά μου κάτι καλύτερο» εκμυστηρεύτηκε ο Νίκος Κουρκούλης.

Ο Νίκος Κουρκούλης παραδέχθηκε επίσης στον Αντώνη Σρόιτερ πως τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή ζει από τις αποταμιεύσεις που έχει κάνει από τα προηγούμενα χρόνια, χωρίς ωστόσο να αγνοεί πως «χιλιάδες περιπτώσεις άλλων συναδέλφων είναι σε χειρότερη μοίρα, στο στάδιο της πείνας».

Read More

And More