Νίκος Κουρκούλης: Η διάγνωση του καρκίνου, το “θαύμα” και το Άγιο Όρος

Ο γνωστός τραγουδιστής Νίκος Κουρκούλης μιλά στον Μιχάλη Κεφαλογιάννη και την εκπομπή Όλα για την υγεία μου για την αυτοϊασή του, όπως του είπαν οι γιατροί, από τον καρκίνο παγκρέατος, γεγονός που ο ίδιος αποδίδει στην πίστη του στον Θεό.

/

«Ήταν ένα ογκίδιο. Οι λέξεις δεν με φοβίζουν. Οι γιατροί μου έδωσαν περιθώρια ελπίδας. Είχαν πει πως έπρεπε να πάω να εγχειριστώ στο εξωτερικό. Είχα πολύ καλή διάθεση. Δεν πίστεψα ότι υπήρχε αυτό το πρόβλημα. Δεν αισθάνθηκα ποτέ ότι ήμουν άρρωστος».

«Ένας φίλος μου με παρακινεί να πάμε στον Άγιον όρος. Μπαίνουμε μέσα στο καράβι και είναι δυο άνθρωποι δίπλα μου. Μου λένε είμαστε θαυμαστές από την Αμερική. Τους είπα ότι θα πήγαινα κι εγώ σε λίγο καιρό. Ανακαλύπτω λοιπόν ότι ο ένας από τους δυο ήταν αυτός που θα με εγχειρούσε. Όταν φτάνω εκεί βρίσκομαι δίπλα στην εικόνα και ένας παπούλης με καλεί μέσα. Εκεί κατέρρευσα. Ένιωσα την ανάγκη να ανοίξω την ψυχή μου. Έκανα Πάσχα εκεί. Κατέβηκα στην Αθήνα και έκανα εξετάσεις».

Τα αποτελέσματα έδειξαν πως δεν είχε απολύτως τίποτα στην υγεία του. «Πρέπει να πιστέψεις ότι θα γίνεις καλά. Ο πανικός και η κακή σκέψη δε βοηθάει καθόλου. Αυτό που συμβουλεύω τον κόσμο είναι να μιλάει και να βάζει όμορφες εικόνες στο μυαλό του που θα του κάνουν καλό»

Read More

And More