Νίκος Κουρκούλης – Κέλλυ Κελεκίδου: Αυτός είναι ο λόγος που έκρυβαν τη σχέση τους στην αρχή

Με αφορμή το ντουέτο που ετοίμαζαν ο Νίκος Κοκλώνης με την Κατερίνα Καινούργιου για το σημερινό live του J2US,  επιστρατεύτηκε ο Νίκος Κουρκουλης προκειμένου να τους βοηθήσει μιας και το τραγούδι που είχαν επιλέξει ήταν δικό του. Πιο συγκεκριμένα επρόκειτο για το ντουέτο που είχε ερμηνεύσει στο παρελθόν με την σύζυγό του Κέλλυ Κελεκίδου, «Λένε τόσα για μας», όταν ακόμα η σχέση τους ήταν στα πρώτα στάδια και προσπαθούσαν να την κρύψουν.

Ο Νίκος Κουρκούλης μάλιστα θέλησε να κάνει και μια αποκάλυψη εξηγώντας τον λόγο που τότε ούτε εκείνος αλλά ούτε η Κέλλυ Κελεκίδου ήθελαν να γίνει γνωστή η σχέση τους.

«Είναι ένα τραγούδι που μας χαρακτηρίζει και μας χαρακτήριζε την εποχή εκείνη με την Κέλλυ. Ήταν αφορμή ο δεσμός μας που ήμασταν μαζί. Το κρύβαμε. Ήταν μια κοινή απόφαση και των δύο μας. Η Κέλλυ ήθελε πρώτα να είναι σίγουρη για τον δεσμό. Κι εγώ το ίδιο, μην τα ρίχνουμε μόνο στην Κέλλυ. Μετά βγήκε μόνο του το πράγμα», είπε ο Νίκος Κουρκούλης.

Στη συνέχεια, η Κατερίνα Καινούργιου ακούγοντας τον τραγουδιστή είπε την εξής ατάκα: «Αλίμονο σε εμάς που τα βγάζουμε πριν να είμαστε σίγουρες».

Read More

And More