Νίκος Κουρκούλης - Κέλλυ Κελεκίδου: Οικογενειακή έξοδος με τα παιδιά τους!

Νίκος Κουρκούλης – Κέλλυ Κελεκίδου: Οικογενειακή έξοδος με τα παιδιά τους! | tlife.gr

Η Κέλλυ Κελεκίδου και ο Νίκος Κουρκούλης  είναι ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz και παρά το γεγονός ότι κατά καιρούς έχουν περάσει κρίση στο γάμος τους, παραμένουν ερωτευμένοι μαζί. Το ζευγάρι τον επόμενο Ιούλιο θα συμπληρώσει 10 χρόνια γάμου και ταυτόχρονα 10 χρόνια χαράς. Τα δύο παιδιά τους, ο 8χρονος Θάνος και η 4χρονη Ελπινίκη, έχουν ολοκληρώσει την οικογενειακή τους ευτυχία με τον καλύτερο τρόπο και ο χρόνος μαζί τους είναι πολύτιμος και μοναδικός.

Το ζευγάρι, μετά από αρκετά χρόνια που έμεινε στην Αυστραλία, επέστρεψε μόνιμα στην Ελλάδα και στην καθημερινότητα που είχε εδώ. Μπορεί οι συνθήκες που επικρατούσαν στην χώρα μας να αποτέλεσαν αιτία για την επιλογή που έκαναν, όμως η ζωή στην Αυστραλία είναι μια εμπειρία που δεν θα ξεχάσουν ποτέ.

Ο γνωστός τραγουδιστής αυτή τη σεζόν εμφανίζεται στην πρωτεύουσα μαζί με τον Γιώργο Μαζωνάκη και την Άντζελα ΔημητρίουΗ σύζυγός του είναι μία από τις μεγαλύτερες θαυμάστριές του και γι΄αυτό βρίσκεται κοντά του στις περισσότερες live εμφανίσεις του και διασκεδάζει με τις επιτυχίες του.

Ωστόσο, στον ελεύθερο χρόνο τους φροντίζουν να κάνουν πράγματα με τα παιδιά τους. Έτσι λοιπόν, πριν λίγες μέρες η οικογένεια Κουρκούλη βρέθηκε στο Christmas Theater. Ο φωτογραφικός φακός του TLIFE ήταν εκεί και τους απαθανάτισε κατά την είσοδό τους στο χώρο.

Δες τις φωτογραφίες:

Φωτογραφίες: NDP

READ more