Νίκος Κουρκούλης – Κέλλυ Κελεκίδου: Σπάνια εμφάνιση με τα παιδιά τους στο θέατρο! Φωτογραφίες

Μπορεί τα δημοσιεύματα περί χωρισμού να δίνουν και να παίρνουν, ωστόσο οι δυο τους αποδεικνύουν με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο ότι είναι μαζί και ευτυχισμένοι. Ο λόγος για τον Νίκο Κουρκούλη και την Κέλλυ Κελεκίδου, οι οποίοι παρά τις μικρές κρίσεις που έχουν περάσει στον γάμο τους, συνεχίζουν να είναι ζευγάρι. Μάλιστα, πριν μερικές ημέρες έκαναν μια σπάνια δημόσια εμφάνιση μαζί με τα δύο τους παιδιά!

Οι δύο λαϊκοί τραγουδιστές αποφεύγουν τις βραδινές εξόδους και προτιμούν να περνούν τον ελεύθερο τους χρόνο μαζί με τα δύο υπέροχα παιδιά που έχουν αποκτήσει μαζί. Ωστόσο, η οικογένεια Κουρκούλη έκανε μια εξαίρεση και πήγε να παρακολουθήσει τη νέα παράσταση του Μάρκου Σεφερλή, “Ζητείται Σεφ της Κωμωδίας” στο Δελφινάριο. Το ζευγάρι μαζί με την κόρη και τον γιο του έκατσαν στην πρώτη σειρά και όπως θα δεις στις φωτογραφίες… ξεκαρδίστηκαν στο γέλιο!

Στο τέλος της επιθεώρησης, ο Νίκος Κουρκούλης και η Κέλλυ Κελεκίδου βρέθηκαν στα καμαρίνια για να συγχαρούν και να χαιρετήσουν τον Μάρκο Σεφερλή! Οι δυο τους, μάλιστα, πόζαραν χεράκι χεράκι, δίνοντας τέλος μια και καλή στις φήμες περί χωρισμού.

Δες τις φωτογραφίες:

Φωτογραφίες: NDP

Read More

And More