Νίκος Κριθαριώτης: Είναι ο καλύτερός μπαμπάς! Βόλτα στη Βουλιαγμένη με την σύζυγο και τον γιο!

Πριν από δυο μήνες περίπου ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας σε μια ρομαντική τελετή γεμάτη χλιδή και συγκίνηση και τώρα είναι στην καλύτερη περίοδο της ζωής τους. Ο λόγος για τον Νίκο Κριθαριώτη και την αγαπημένη του Ναστάζια Δαρίβα που παντρεύτηκαν στα τέλη του Σεπτέμβρη στη Μύκονο.

Το ζευγάρι που έχει μαζί ένα γιο, βρέθηκε στο μυστήριο στο εκκλησάκι του πολυτελούς ξενοδοχείου Santa Marina στον Ορνό μαζί με τον μικρό του πρίγκιπα και έλαμπε από ευτυχία. Ο μικρός μπόμπιρας, άλλωστε, είναι η μεγάλη αδυναμία του Νίκου Κριθαριώτη και όχι άδικα.

Ο γνωστός σχεδιαστής και επιχειρηματίας είναι πολύ στοργικός πατέρας και πάντα φροντίζει την οικογένεια και τον μικρούλι του. Πρόσφατα, μάλιστα, είδαμε το ζευγάρι σε απογευματινή βόλτα στα νότα προάστια. Αναλαμβάνοντας εξ’ ολοκλήρου τη μετακίνηση του γιου του με το καρότσι, ο Νίκος Κριθαριώτης έδειχνε να είναι πολύ χαλαρός, έχοντας στο πλευρό του και την σύζυγό του Ναστάζια Δαρίβα.

 

Οι δυο τους άλλωστε, αγαπούν να κάνουν τις βόλτες τους στη Βουλιαγμένη και όποτε έχει καλό καιρό βγάζουν και τον μικρούλη τους για την καθιερωμένη βόλτα του.

Φωτογραφίες: NDP

Read More

And More