Νίκος Κριθαριώτης: Η τρυφερή φωτογραφία που δημοσίευσε με την σύζυγό του από τον γάμο τους!

Ο Νίκος Κριθαριώτης και η Ναστάζια Δαρίβα παντρεύτηκαν το περασμένο Σάββατο στη Μύκονο, στο εκκλησάκι του ξενοδοχείου Santa Marina με φόντο το απέραντο γαλάζιο του Αιγαίου και το πορτοκαλί του ουρανού την ώρα της δύσης του ηλίου.

Ο γάμος τους ήταν παραμυθένιος, ακριβώς όπως τον ονειρευόντουσαν. Η Ναστάζια έλαμπε από ομορφιά μέσα στο εντυπωσιακό νυφικό που δημιούργησε ειδικά για εκείνη η αδελφή του αγαπημένου της, Σήλια Κριθαριώτη, ενώ ο Νίκος έδειχνε ακόμα πιο γοητευτικός φορώντας ένα μαύρο κοστούμι.

Κουμπάροι του ζευγαριού ήταν ο Σπύρος Θεόδωρος, φίλος του γαμπρού, αλλά και η Έλενα Σαραντοπούλου, φίλη της νύφης. Αμέσως μετά το μυστήριο, ακολούθησε ένα μεγάλο πάρτι, το οποίο κράτησε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες, με το νιόπαντρο ζευγάρι και τους καλεσμένους του να διασκεδάζουν με την ψυχή τους.

Αργά το βράδυ της Κυριακής, ο Νίκος Κριθαριώτης δημοσίευσε στο Instagram μια πολύ τρυφερή φωτογραφία με την σύζυγό του από τον γάμο τους. Πρόκειται για ένα στιγμιότυπο στο οποίο απεικονίζεται ο ίδιος να φιλά το χέρι της, ενώ εκείνη τον κοιτά και χαμογελά από έρωτα.

Ως λεζάντα, ο Νίκος Κριθαριώτης δεν θέλησε να γράψει κάτι. Δεν χρειάζεται, άλλωστε, αφού μία εικόνα ισούται με χίλιες λέξεις.

Read More

And More