Νίκος Κριθαριώτης – Ναστάζια Δαρίβα: Κλείνουν ένα μήνα παντρεμένοι! [pics]

Ένα μήνα παντρεμένοι έκλεισαν ο Νίκος Κριθαριώτης και η Ναστάζια Δαρίβα και είναι στα καλύτερά τους. Το ζευγάρι μετά από ένα ρομαντικό love story και την απόκτηση ενός πανέμορφου γιου ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας στα τέλη του Σεπτέμβρη σε μια λαμπερή τελετή στη Μύκονο.

Ο γνωστός σχεδιαστής και επιχειρηματίας Νίκος Κριθαριώτης και η κούκλα σύζυγός του αντάλλαξαν όρκους αιώνιας πίστης και αγάπης στο 5αστερο ξενοδοχείο «Santa Marina» στη Μύκονο, με την νύφη φυσικά να εντυπωσιάζει μέσα στο νυφικό – υπερπαραγωγή που έραψε για αυτήν η αδελφή του γαμπρού, Σήλια Κριθαριώτη.

Το μυστήριο πραγματοποιήθηκε στο εκκλησάκι που βρίσκεται στις εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου, ενώ στη συνέχεια ακολούθησε δεξίωση για τους 150  λαμπερούς προσκεκλημένους του ζευγαριού.

Ένα μήνα μετά μάλιστα, το ζευγάρι είναι στα καλύτερά του και απολαμβάνει την κάθε στιγμή. Ο φωτογραφικός φακός του TLIFE, μάλιστα, τους απαθανάτισε αυτές τις μέρες στα νότια προάστια να κάνουν τις βόλτες και τα ψώνια τους με άκρως καλοκαιρινό outfit, μιας και ο καιρός ακόμη παραμένει αρκετά ζεστός!

Φωτογραφίες: ndp

Read More

And More