Νίκος Κριθαριώτης – Ναστάζια Δαρίβα: Οικογενειακές βόλτες στα νότια προάστια! Φωτογραφίες

Τα πιο μαγικά Χριστούγεννα της ζωής τους περνούν ο Νίκος Κριθαριώτης και η αγαπημένη του, Ναστάζια Δαρίβα. Βλέπεις το ερωτευμένο ζευγάρι φέτος όχι μόνο ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας σε μια ρομαντική και γεμάτη χλιδή τελετή στη Μύκονο, αλλά απέκτησε και τον καρπό του έρωτά του. Ο γνωστός σχεδιαστής και επιχειρηματίας έχει βρει στο πρόσωπο της πανέμορφης γυναίκας του όλα όσα ονειρευόταν και ο γιος τους επισφράγισε με τον πιο όμορφο τρόπο τη σχέση τους. Ο γοητευτικός Νίκος είναι ένας πολύ στοργικός πατέρας και πάντα προσπαθεί να αφιερώνει το μεγαλύτερο μέρος της ημέρας στην οικογένειά του.

Μόλις πριν λίγες ημέρες, ο φωτογραφικός φακός του TLIFE απαθανάτισε τον Νίκο Κριθαριώτη και την Ναστάζια Δαρίβα μαζί με το μωράκι τους να απολαμβάνουν τις βόλτες τους στην Βουλιαγμένη. Το ζευγάρι μάλιστα έκατσε να πιει και ένα καφεδάκι σε καφετέρια των νοτίων προαστίων, ωστόσο τόσο ο Νίκος όσο και η Ναστάζια δεν πήραν τα μάτια τους από τον γιο τους!

Οι δυο τους άλλωστε, αγαπούν να κάνουν τις βόλτες τους στη Βουλιαγμένη και όποτε έχει καλό καιρό βγάζουν και τον μικρούλη τους για την καθιερωμένη βόλτα του.

Φωτογραφίες: Papadakis Press

Read More

And More