Νίκος Κριθαριώτης- Ναστάζια Δαρίβα: Βουτιές στη Μύκονο με τον 15 μηνών γιο τους! [pics]

Τις καλοκαιρινές διακοπές τους στο αγαπημένο του νησί, στην όμορφη Μύκονο ξεκίνησαν ο Νίκος Κριθαριώτης και η Ναστάζια Δαρίβα μαζί με τον μικρό τους πρίγκιπα. Το αγοράκι τους που είναι 15 μηνών είναι η απόλυτη προτεραιότητα του ζευγαριού και ο πρωταγωνιστής στο σπίτι.

Το γνωστό ζευγάρι που πέρσι παντρεύτηκε στο νησί των ανέμων σε έναν γάμο υπερπαραγωγή, βρέθηκε και πάλι στη Μύκονο για τις πρώτες καλοκαιρινές βουτιές μετά το lockdown. O φωτογραφικός φακός του TLIFE, μάλιστα, τους απαθανάτισε σε πολύ τρυφερές οικογενειακές στιγμές στην παραλία μαζί με τον μπόμπιρά τους.

Ο μικρός που θα πάρει το όνομα Δημήτρης, από τον αείμνηστο πατέρα του Νίκου Κριθαριώτη, που του είχε μεγάλη αδυναμία, ήταν να βαφτιστεί στα τέλη του Μάη με νονό τον Παναγιώτη Τσάκο, γιο της Σήλιας Κριθαριώτη και του Νίκου Τσακου και ανιψιό του Νίκου Κριθαριώτη, αλλά λόγω κορονοϊού τα σχέδια του ζευγαριού αναβλήθηκαν.

Ωστόσο, όλη η οικογένεια έφυγε για Μύκονο και απόλαυσε τις βουτιές της στα γαλανά νερά του Αιγαίου. Τώρα μάλιστα, που ο μικρός μπόμπιρας έχει αρχίσει να περπατά το παιχνίδι στη θάλασσα, αλλά και στην άμμο είναι απόλαυση για τους γονείς του!

Δες φωτογραφίες:

Φωτογραφίες: NDP

Read More

And More