Νίκος Ξανθόπουλος: Αγωνία για την υγεία του – Διασωληνώθηκε ο ηθοποιός

Δύσκολες ώρες περνά ο Νίκος Ξανθόπουλος και η οικογένειά του που αγωνιά για την πορεία της υγείας του. Σύμφωνα με τον Νίκο Νικόλιζα στην Espresso, ο ηθοποιός βρίσκεται διασωληνωμένος σε ιδιωτική κλινική στο Αιγάλεω, με τους θεράποντες ιατρούς να κάνουν τα πάντα ώστε να αντιμετωπίσουν τα πολλά και σοβαρά καρδιολογικά προβλήματά του.

Ο Νίκος Ξανθόπουλος ανεβαίνει τον δικό του «γολγοθά», δίνοντας μεγάλη μάχη για να κρατηθεί στη ζωή. Τα τηλέφωνα στην οικία του σπουδαίου ηθοποιού, εδώ και μέρες, δεν σταματούν να χτυπούν, καθώς ο Νίκος Ξανθόπουλος έκανε μεγάλη καριέρα σε Ελλάδα και εξωτερικό.

Τόσο τα παιδιά, όσο και τα εγγόνια του, βρίσκονται συνεχώς μεταξύ της οικίας τους στην Παιανία, και το νοσοκομείου, κοντά στον δικό τους άνθρωπο, με την αγωνία να τους έχει κυριεύσει. Μαζί με τη Γέννηση του Θεανθρώπου ελπίζουν να αναγεννηθεί από το κρεβάτι της εντατικής και ο άνθρωπός τους να σηκωθεί ξανά στα πόδια του.

Χθες, 22/12, ο παλαίμαχος δημοσιογράφος και φίλος του, Τάσος Κοντογιαννίδης, επισκέφθηκε τον φίλο του. Η ανάρτηση στο προφίλ του στο facebook συγκλονίζει.

Read More

And More