Νίκος Λεκάκης – Άγριες Μέλισσες: «Θέλω να ευχαριστήσω τον Άγγελό μου… Καλό ταξίδι φίλε»

Μπορεί οι Άγριες Μέλισσες να έριξαν αυλαία, για τους ηθοποιούς όμως που εργάστηκαν στη σειρά φαίνεται πως παραμένουν για πάντα ζωντανές μιας και η εμπειρία τους από αυτή τη συνεργασία θα τους μείνει αξέχαστη.

Λίγους μήνες μετά το οριστικό τέλος των Άγριων Μελισσών και μια ανάσα πριν τη νέα τηλεοπτική σεζόν, ο τηλεοπτικός Άγγελος, Νίκος Λεκάκης θέλησε να πει το δικό του “αντίο” αλλά και “ευχαριστώ” σε αυτόν τον ήρωα που όπως γράφει του έμαθε πολλά.

«Καθυστέρησα λίγο αλλά κάλλιο αργά παρά ποτέ.  Με τη σειρά μου θέλω κι εγώ να αποχαιρετήσω τον Άγγελο μου, που με έμαθε πολλά, όπως το πως ζούσαν και σκέφτονταν κάποτε οι άνθρωποι, πως ερωτεύονταν, πως αγαπούσαν, τι θα πει ακεραιότητα κι αβρότητα μα κυρίως με τι ιδανικά και δύναμη ψυχής αξίζει να ζει κανείς.

«Καλό ταξίδι φίλε. Ένα τεράστιο ευχαριστώ για την ευκαιρία και το ταξίδι στους αγαπημένους. Όλους τους συνεργάτες, όλους τους συναδέλφους, όλους τους τεχνικούς, όλη τη συγγραφική ομάδα, όλη την παραγωγή, όλους όσοι με φροντίδα και γενναιοδωρία με αγκάλιασαν στην πρώτη μου αυτή δουλειά που ακούει στο όνομα Άγριες Μέλισσες και που δε θα ξεχάσω ποτέ» σημείωσε χαρακτηριστικά ο Νίκος Λεκάκης στο μήνυμα που θέλησε να μοιραστεί στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

 

Read More

And More