Νίκος Μακρόπουλος: «Να μη σε βρει αυτό που έπαθε ο Μπο με την Καρολίνα – Όλα τα τραγούδια μου τα αφιερώνω στη σύντροφό μου»

Στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται ο Νίκος Μακρόπουλος βρέθηκαν οι τηλεοπτικές κάμερες το βράδυ της Τετάρτης 8/2 και ο γνωστός τραγουδιστής αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στον καλό του φίλο Μπο και σε όσα έγιναν το τελευταίο διάστημα με την πρώην πλέον σύντροφό του Καρολίνα Καλύβα.

«Να μην τρώτε ρύζι Καρολίνα παιδιά. Είναι φίλος μου ο Μπο. Να μη σε βρει τέτοιο πράγμα που έπαθε. Δόξα τω Θεώ δε με έχει βρει ακόμα τέτοιο πράγμα κι αν με βρήκε δεν το έχω μάθει» είπε ο Νίκος Μακρόπουλός.

Στη συνέχεια, ο Νίκος Μακρόπουλος αναφέρθηκε και στη σύντροφό του με την οποία μοιράζονται την ίδια σκηνή λέγοντας,  «Είναι σπουδαίο να τραγουδάω με τη σύντροφό μου, είναι εξαιρετικό. Μοιραζόμαστε την ίδια σκηνή. Όλα μου τα τραγούδια είναι αφιερωμένα σε εκείνη αλλά, το “Κάνε χιλιοστά τα χιλιόμετρα” είναι αυτό στο οποίο συμπρωταγωνιστεί και εκείνη στο video clip οπότε, έτσι κι αλλιώς είναι αφιερωμένο».

Read More

And More