Νίκος Μάνεσης – Φαίη Μαυραγάνη: Πώς έσπασαν το οικογενειακό τους ρεκόρ;

O Nίκος Μάνεσης και η Φαίη Μαυραγάνη αποτελούν ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz ενώ μαζί με τα δυο παιδιά τους έχουν καταφέρει να δημιουργήσουν μια πολύ όμορφη οικογένεια. Ο γάμος τους μετρά αρκετά χρόνια ωστόσο και οι δυο έχουν καταφέρει να διαφυλάξουν την οικογένειά τους και να κρατήσουν την προσωπική τους ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Κάποιες φορές ωστόσο, η Φαίη Μαυραγάνη αποφασίζει να δημοσιεύσει μερικά στιγμιότυπα της καθημερινότητά τους στο Instagram. Το ίδιο έκανε και χθες με αφορμή το πρώτο ρεπό της χρονιάς του Νίκου Μάνεση. 

Το ρεπό αυτό αποφάσισαν να γιορτάσουν οικογενειακώς με μια μεγάλη Κυριακάτικη βόλτα. Αφού πρώτα αγόρασαν της εφημερίδες τους απόλαυσαν έναν μεγάλο περίπατο 8 χιλιομέτρων σπάζοντας έτσι το ημερήσιο οικογενειακό τους ρεκόρ.

Μάλιστα, η Φαίη Μαυραγάνη δημοσίευσε και δυο φωτογραφίες στις οποίες τη βλέπουμε να ποζάρει στην αγκαλιά του Νίκου Μάνεση και έγραψε, ” Ο μπαμπάς μας είχε το πρώτο ρεπό της χρονιάς και το γλεντήσαμε με Κυριακάτικη βόλτα.
Στο περίπτερο για τσάντα με εφημερίδες, αν και είπα τα πρωτοσέλιδα το πρωί στην εκπομπή οι μάσκες για λίγο κάτω, σπάσαμε το ημερήσιο οικογενειακό ρεκόρ με σχεδόν 8 χλμ και πάμε για άλλα”.

Read More

And More