Νίκος Μαστοράκης: Ε όχι κ. Λιάγκα! Το γεγονός ότι η Αθηναϊς συμμετέχει σε ένα πεθαμένο τηλεοπτικό πρόγραμμα, δεν την καθιστά νεκρόφιλη!

Ενώ η υπόθεση της μήνυσης και του αυτόφωρου είναι σε εξέλιξη ο Νίκος Μαστοράκης, τοποθετείται με τον δικό του μοναδικό τρόπο στην υπόθεση της κόντρας μεταξύ Γιώργου Λιάγκα και Αθηναΐδας Νέγκα. Όπως είναι γνωστό, η παρουσιάστρια έκανε μήνυση στον Γιώργο Λιάγκα, μετά τα όσα εκείνος είπε στην ραδιοφωνική του εκπομπή. Δες εδώ.

Σήμερα ο Νίκος Μαστοράκης τοποθετείται στο θέμα λέγοντας τα εξής:

” ΝΕΚΡΟΦΙΛΗ Η ΑΘΗΝΑΪΣ;
Ε, οχι κ. Λιαγκα. Το γεγονος οτι η αξιοπρεπης αυτη δημοσιογραφος και ραδιο-τηλεπερσονα συμμετεχει σε ενα τελειως πεθαμενο τηλεοπτικο προγραμμα, με χιουμορ που εχει αποθανει, εχει ταφει και εχει αποσυντεθει απο τα αρχαια χρονια του “ΟΛΑ” και επισης το γεγονος οτι την εκπομπη αυτη την εχουν καταθαψει ολοι (εκτος απο μενα) δεν καθιστα αυτοματως την Αθηναϊδα νεκροφιλη. Το οτι φορα μαυρα ισως σημαινει οτι πενθει την τηλεοπτικη της μοιρα, πραγμα εμφανες αλλωστε απο το αμηχανο και βεβιασμενο χαμογελο/γελάκι της οταν η επιτραπέζια συνεργάτα λεει καποιο αναλατο προ-κατ αστειο η οταν το προ-κατ αστειο το λεει ο φιλος μου ο Βαγγελης και ο φλορ μανατζερ σηκωνει την επιγραφη ΓΕΛΑΤΕ. Ομως σε καμια περιπτωση δεν μπορω να δεχτω το σχολιο του Λιαγκα για την Αθηναϊδα, δεδομενου οτι η απλη συμμετοχη σε κηδεια, κυριως για βιοποριστικους λογους, δεν σε χαρακτηριζει ως νεκροφιλο — οποτε, ντροπη κ. Λιαγκα.”


Read More

And More