Νίκος Μίχας: H νέα ανάρτηση για τον κορονοϊό μετά τον χαμό που προκάλεσε η θέση του για το εμβόλιο

Το βράδυ της Κυριακής 1 Νοεμβρίου, ο πρώην παίκτης του Fame Story 2, Νίκος Μίχας, νυν γενικός ιατρός στο νοσοκομείο «Γεώργιος Γεννηματάς» προχώρησε σε μια ανάρτηση για το εμβόλιο κατά του κορονοϊού.

Συγκεκριμένα έγραψε: Καλημέρα και καλό μήνα! Μια ερώτηση θα ήθελα να κάνω, αλλά θα ξεκινήσω λέγοντας πως ένα εμβόλιο για να κριθεί ασφαλές στο να χορηγηθεί στην κοινότητα, χρειάζεται τουλάχιστον 10 χρόνια δοκιμών και αυστηρών ελέγχων. Λοιπόν… Πείτε ότι βγαίνει το εμβόλιο… Και σας πούνε πως είναι αναγκαστικό αλλιώς έχει φύλακα, πώς θα αντιδράσετε; Εγώ που είμαι ιατρός να ξέρετε πως θα αναγκαστώ να μείνω σε σπηλιά που να έχει και έξοδο πίσω πόρτας, ώστε να μπορώ να δραπετεύσω σε περίπτωση ανάγκης!».

Η ανάρτηση αυτή κατέβηκε τέσσερις μέρες μετά ωστόσο πολλοί ήταν εκείνοι που θέλησαν να μάθουν γιατί ο Νίκος Μίχας προχώρησε στη διαγραφή αυτού του post. Θέλοντας λοιπόν να βάλει τα πράγματα στη θέση τους έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook, “Επειδή με ρωτάνε ίνμποξ γιατί κατέβασα την ανάρτηση περί υποχρεωτικού εμβολιασμού θα ήθελα να διευκρινίσω πως κανείς δεν μου την διέγραψε ούτε δέχτηκα κάποια απειλή. Εγώ την κατέβασα ΠΟΛΥ πρίν την αναπαραγάγουν τα μίντια γιατί αν και με αρκετή δόση χιούμορ όσο αναφορά την τοποθέτηση μου είχε και μια νότα τρόμου, Δλδ ότι πρόκειται να γίνει υποχρεωτικός εμβολιασμός. Σε καμία περίπτωση δεν μου αρέσει να τρομοκρατώ τους γύρω μου ακόμα και αν είναι καθυστερημένοι. (Μιλάω για αυτούς που με θράσος ήρθαν στο προφίλ μου για να με προσβάλουν) Να τονίσω πως μίλησα ΥΠΟΘΕΤΙΚΑ αλλά όχι και πολύ φανταστικά. Όσο αναφορά αυτούς λοιπόν που βιάστηκαν να μιλήσουν με αγένεια και προσβολές .. ΚΑΘΡΕΦΤΑΚΙ”.

Ενώ λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση του καθολικού lockdown στη χώρα μας ο Νίκος Μίχας θέλησε να εκφράσει τη δική του άποψη για τον κορονοϊό.

Να το ξαναπώ πως όπως και με τις άλλες αναπνευστικές λοιμώξεις, η λοίμωξη από τον 2019–nCoV μπορεί να προκαλέσει ήπια συμπτώματα, όπως καταρροή, πονόλαιμο, πυρετό και βήχα. ΣΠΑΝΙΑ μπορεί να οδηγήσει σε θάνατο.Ηλικιωμένοι και άτομα με υποκείμενα νοσήματα (όπως σακχαρώδη διαβήτη και καρδιαγγειακά νοσήματα) είναι περισσότερο ευάλωτοι στην εμφάνιση σοβαρής νόσου. Τα συμπεράσματα δικά σας !”.

Read More

And More