Νίκος Μίχας: Σπάνια δημόσια εμφάνιση για τον πρώην παίκτη του “Fame Story”! (pic)

Τον Νίκο Μίχα τον γνωρίσαμε πριν από δεκαπέξι χρόνια ως διαγωνιζόμενο στο μουσικό reality του ΑΝΤ1Fame Story“. Έκτοτε έκανε δισκογραφία, συνεργάστηκε με μεγάλα ονόματα του ελληνικού τραγουδιού και ολοκλήρωσε τις σπουδές του στην Ιατρική. Tον Μάιο του 2016 μετακόμισε μόνιμα στα Κύθηρα, όπου εργάστηκε ως γιατρός τόσο το συγκεκριμένο νησί, όσο και τα Αντικύθηρα, με τα οποία τον συνδέουν οικογενειακοί δεσμοί, καθώς πρόκειται για τον τόπο της γιαγιάς του.

Το τελευταίο διάστημα, ωστόσο, έχει επιστρέψει στην Αθήνα και εργάζεται ως γιατρός στο Γενικό Νοσοκομείο Αθηνών “Γ. Γεννηματάς”. Και μπορεί ο ίδιος να μην έχει εγκαταλείψει τη μουσική, ωστόσο, προτεραιότητά του είναι πια η ιατρική. Γι’ αυτό, λοιπόν, και φροντίζει να κρατάει χαμηλούς τόνους, ενώ δεν επιδιώκει να μπει ξανά στον κόσμο της showbiz, που πριν από αρκετά χρόνια άφησε πίσω του από επιλογή.

Πρόσφατα, ο Νίκος Μίχας πραγματοποίησε μια βραδινή έξοδο στο θέατρο, όπου παρακολούθησε την παράσταση «Μακρυκωσταίοι και Κοντογιώργηδες». Στο τέλος, ο ίδιος έβγαλε συνάντησε τους πρωταγωνιστές στο φουαγιέ και του έδωσε τα “συγχαρητήριά” του, ενώ έβγαλε και μία αναμνηστική φωτογραφία με την Κατερίνα Ζαρίφη και τον Σπύρο Μπιμπίλα, που πρωταγωνιστούν στο έργο.

Read More

And More