Νίκος Μουρατίδης για Γιώργο Μαζωνάκη: «Με στεναχωρούν αυτά που μαθαίνω για τα τέρατα που κάνει στην πίστα»

Με αφορμή τη δικαστική διαμάχη που έχει ξεσπάσει ανάμεσα στον Γιώργο Μαζωνάκη και την αδελφή του Βάσω, ο Νίκος Μουρατίδης εμφανίστηκε στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται» το μεσημέρι του Σαββάτου 25/5. Ο Νίκος Μουρατίδης αναφέρθηκε στη συνεργασία που είχε ο ίδιος με τον τραγουδιστή, τον λόγο που απομακρύνθηκαν ενώ σχολίασε και την εξέλιξή του.

«Είμαι ο άνθρωπος ο οποίος το καλοκαίρι του 1992, 32 χρόνια πριν ανακάλυψε τον Γιώργο Μαζωνάκη στην Πάτρα. Ήταν ένα τίποτα. Ένα παιδί 22 ετών που τραγουδούσε σε ένα μαγαζί εκεί. Τον πήρα, τον έφερα στην Αθήνα, του έκανα συμβόλαιο με μεγάλη εταιρεία. Από το 1992 ήμουν ο μάνατζέρ του, ο άνθρωπος που από μηδέν τον έκανε σούπερ σταρ» ανέφερε αρχικά ο Νίκος Μουρατίδης και πρόσθεσε, 

«Τότε δεν ανακατευόταν κανείς από την οικογένειά του… Κανείς. Υπήρχαν όμως στο κάδρο. Ήταν πολύ δεμένοι… Η Βάσω Μαζωνάκη δεν έγινε μάνατζερ. Δεν είναι μάνατζερ. Τον ανέλαβε έτοιμο σούπερ σταρ. Ήταν εκεί και σήκωνε τα τηλέφωνα. Οι μάνατζερ χτίζουν μεγάλες καριέρες μεγάλων καλλιτεχνών, είναι μεγάλη υπόθεση».

«Δουλέψαμε μαζί πάρα πολύ καλά, με τα σκαμπανεβάσματά μας. Πήρα έναν εντελώς άγνωστο καλλιτέχνη και τον έκανα πρώτο όνομα. Διαφωνήσαμε σε πράγματα που έκανε στη ζωή του, τα οποία είχαν ως απόρροια να μην είναι συνεπής στο επάγγελμά του. Δεν μπορώ να τα πω στην τηλεόραση αυτά που έγιναν. Του έστειλα ένα πατρικό γράμμα, που τον καλούσα να διαλέξει. Δε διάλεξε εμένα. Συνέχισε. Πήρε τη Βάσω να σηκώνει τα τηλέφωνα» είπε σε άλλο σημείο ο Νίκος Μουρατίδης.

Στη συνέχεια, ο Νίκος Μουρατίδης σχολίασε και τη συμπεριφορά του Γιώργου Μαζωνάκη τα τελευταία χρόνια δηλώνοντας απογοητευμένος από αυτά που βλέπει.

«Έχω καιρό να μιλήσω μαζί του, αλλά όποτε συναντιόμαστε μιλάμε… Την τελευταία φορά που τον είδα, είπε 17 τραγούδια από την εποχή μας, και του το σχολίασα. Μου απάντησε ότι από αυτά βγάζει ψωμί… Από αυτά που μαθαίνω από στιχουργούς και συνθέτες, τα βίντεο που ανεβάζει ο ίδιος ή οι άλλοι στα social media με τα τέρατα που κάνει πάνω στην πίστα, ντρέπομαι. Δεν το περίμενα αυτό το πράγμα. Περίμενα μια άλλη καριέρα για τον Γιώργο.

Μέχρι και την ανάγκη του έκανε στην πίστα. Ποια είναι η εκκεντρικότητα. Εμένα με στεναχωρούν αυτά, δεν είναι ωραία. Δεν είναι αυτή η καριέρα για έναν καλλιτέχνη που τον έχτισες… Ο Γιώργος ήταν πάντα εκκεντρικός, του άρεσε πάντα να τολμάει ειδικά στο ενδυματολογικό κομμάτι…

Σίγουρα είναι ένας άνθρωπος που χρειαζόταν βοήθεια να διαχειριστεί τα χρήματά του. Ήλπιζα ότι αφού έχει γίνει τόσο μεγάλο όνομα, θα έχει κάποιους ανθρώπους, κάποιους συμβούλους, δεν περίμενα ότι θα ήταν τόσο πρόχειρο το πράγμα. Επίσης, ο Μαζωνάκης είναι πολύ σφιχτός σαν άνθρωπος, δε κάνει δώρα, ούτε πράσινο φύλλο δε δίνει. Χρειάζεται όμως καθοδήγηση και στο οικονομικό κομμάτι και γενικότερα» είπε ο Νίκος Μουρατίδης,

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164