Νίκος Μουρατίδης: Νέα απαράδεκτη δήλωση για Λαμπίρη – «Τα έκανε σκ@τά στην προσωπική της ζωή με το θέμα της κόρης της»

Συνέχεια στην απαράδεκτη δήλωση που προκάλεσε σάλο κατά της Χριστίνας Λαμπίρη δίνει ο Νίκος Μουρατίδης. Ο ραδιοφωνικός παραγωγός αναρωτιέται με ποια ιδιότητα κάνει η παρουσιάστρια δηλώσεις για το νομοσχέδιο που αφορά στον γάμο και στην τεκνοθεσία από ομόφυλα ζευγάρια, χαρακτηρίζοντάς την «πρώην τηλεοπτική κουτσομπόλα που τα έκανε σκ@τά στην προσωπική της ζωή».

Αρχικά ο Νίκος Μουρατίδης έγραψε:

Χτες πέρασα πάρα πολύ ωραία μιλώντας με όλα τα κανάλια…

Θέλανε πάρα πολύ να βγω on camera να τους πω για κάτι που έγραψα λέει για την Χριστίνα Λαμπίρη…

Συγκεκριμένα η κ. Λαμπίρη πήρε θέση και είναι αρνητική στο να αποκτούν παιδιά τα ζευγάρια του ιδίου φύλλου με παρένθετη μητέρα.

Με γεια της με χαρά της, αλλά μήπως θα πρέπει όλοι αυτοί που δηλώνουν ότι δεν συμφωνούν να ρίχνουν πρώτα μια ματιά και στην δική τους “καμπούρα”;

  • Μιλάει για ένα τόσο σοβαρό θέμα η Μαρία Ιωαννίδου, ως τι; Με τι σπουδές; Μια γυναίκα που δεν έκανε παιδί και που έγινε γνωστή μασώντας τσίχλα σε ταινίες του Δαλιανίδη;
  • Μιλάει για ένα τόσο σοβαρό θέμα ο Νίκος Οικονομόπουλος, ως τι; Ως κοινωνιολόγος ή ως ψυχολόγος;
  • Μιλάει η Χριστίνα Λαμπίρη; Ως τι; Ως πρώην τηλεοπτική κουτσομπόλα; Μήπως μετά απ’ το γεγονός (όπως η ίδια έχει πει) ότι τα έκανε σκ@τά στην προσωπική της ζωή, με το θέμα της κόρης της, θα έπρεπε να είναι πιο προσεχτική στο τι λέει;

Βλέπεις ανθρώπους μορφωμένους, καθηγητές ή διανοούμενους να μην εκφέρουν γνώμη – γιατί το θέμα είναι πολύ σοβαρό – και θα ακούμε την γνώμη όλων αυτών των αμόρφωτων που βγαίνουν με άνεση στα κανάλια να μιλήσουν για τεκνοθεσία;

Για να συνέλθουμε λίγο μην ανοίξω το βρωμόστομα μου και δεν θα ξέρουν που να κρυφτούν…».

Δες το χαρακτηριστικό απόσπασμα:

Λίγο αργότερα, ο Νίκος Μουρατίδης αναφέρεται και πάλι στη Χριστίνα Λαμπίρη «δικαιολογώντας» τα όσα είπε. «Αυτά που έγραψα τα έγραψα γιατί στο παρελθόν είχα διαβάσει κάποια δημοσιεύματα όπου η ίδια η κα Λαμπίρη μιλούσε για την κόρη της και τα προβλήματα της» υποστηρίζει, μεταξύ άλλων.

«Επανέρχομαι στην Χριστίνα Λαμπίρη. Μου λένε ότι η κόρη της δεν είναι καθόλου προβληματικό παιδί, και ειλικρινά χαίρομαι που το ακούω. Δεν μου αρέσει να υπάρχουν σ’ αυτόν τον τρελό κόσμο παιδιά με προβλήματα.

Αυτά που έγραψα τα έγραψα γιατί στο παρελθόν είχα διαβάσει κάποια δημοσιεύματα όπου η ίδια η κ. Λαμπίρη μιλούσε για την κόρη της και τα προβλήματα της. Κάνω λάθος; Μόνο εγώ το θυμάμαι; Αν δεν ισχύει, συγνώμη, και επ’ ευκαιρίας οι δημοσιογράφοι να προσέχουν τι δημοσιεύουν κυρίως για τα παιδιά».

Η αντίδραση της Χριστίνας Λαμπίρη

Στη συγκεκριμένη, ανεπίτρεπτη και αδιανόητη επίθεση, η Χριστίνα Λαμπίρη έχει επιλέξει να μην απαντήσει ευθέως. Μέσα από την προσωπική της σελίδα στο facebook, η παρουσιάστρια αναδημοσίευσε κάποια από τα λόγια του δημοφιλή ηθοποιού Χαβιέ Μπαρδέμ για το πώς βλέπει τις γυναίκες.

Read More

And More