Νίκος Μουτσινάς: Απολογήθηκε on air στον Κώστα Τσουρό για το unfollow στο Instagram! [video]

Καλεσμένος στην εκπομπή «Καλό Μεσημεράκι» βρέθηκε σήμερα ο Κώστας Τσουρός και παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στον Νίκο Μουτσινά. Κατά τη διάρκεια της κουβέντας τους, μάλιστα, ο δημοσιογράφος δεν δίστασε να ρωτήσει on air τον παρουσιαστή και ηθοποιό γιατί τον έκανε unfollow στο Instagram.

«Ρε συ Νίκο, με το Instagram πως τα πας; Εμένα γιατί με έχεις κάνει unfollow; Θέλω εδώ μπροστά στον κόσμο να πεις γιατί με έχεις κάνει unfollow», είπε χαρακτηριστικά ο Κώστας Τσουρός.

Τότε, ο Νίκος Μουτσινάς πήρε τον λόγο και του απάντησε: «Τα πάω πολύ καλά και δεν κάνω unfollow. Δεν ισχύει. Δεν έχω κάνει unfollow. Παιδί μου δεν βλέπετε που βγαίνουν κατά καιρούς κάποιοι κατατρεγμένοι celebrities και λένε ότι έκανε το Instagram τους, unfollow; Το ζούμε, χτυπιόμαστε. Ρε Κώστα στο ορκίζομαι. Δεν θα είχα πρόβλημα να σου πω γιατί σε έκανα unfollow, γιατί βαρέθηκα να σε βλέπω να πηγαίνεις διακοπές και εγώ να κάθομαι σπίτι μου. Δεν ισχύει αυτό. Δεν ισχύει, δεν ξέρω γιατί έγινε, εγώ δεν κάνω unfollow, κάνω mute…».

Read More

And More