Νίκος Μουτσινάς: Αποχαιρέτησε τους τηλεθεατές του “Καλό Μεσημεράκι” και ανανέωσε το ραντεβού τους για τον Σεπτέμβρη [video]

Μετά από μια μαραθώνια εκπομπή ο Νίκος Μουτσινάς αποχαιρέτησε τους τηλεθεατές του “Καλό Μεσημεράκι” και ανανέωσε το ραντεβού τους για την επόμενη σεζόν. Ο γνωστός παρουσιαστής μετά από μια άκρως επιτυχημένη σεζόν με πολύ γέλιο και σκληρή δουλειά ολοκλήρωσε τις εκπομπές του την Παρασκευή 3 Ιουλίου και πλέον τόσο εκείνος όσο και η ομάδα του είναι έτοιμοι να φύγουν για διακοπές.

“Ήταν μια πολύ ωραία χρονιά που ακολούθησε μια υπέροχη χρονιά – την περσινή -, η ομάδα μεγάλωσε, μπήκε μέσα κι άλλος κόσμος, συντονίστηκε στη βλακεία μας, στη χαρά μας. Είναι πάρα πολύ σημαντικό να συντονίζεσαι με τους συνεργάτες σου και η χαρά να καπελώνει όλο το φετινό σύστημα. Στον κορονοϊό καθίσαμε λίγο στα αυγά μας γιατί που να βγαίναμε έτσι, χωρίς λόγο. Πήραμε την ησυχία μας και γυρίσαμε μετά, κάναμε την προσπάθειά μας… Ευχαριστούμε πάρα πολύ για την αγάπη σας. Εγώ θέλω να σας ευχηθώ ένα υπέροχο, ήρεμο καλοκαίρι, να πάρετε δυνάμεις, να κάνετε ότι σας κατεβαίνει στο κεφάλι, να ακούτε μόνο την καρδιά σας, να κάνετε ότι θέλετε, να αγαπάτε τον εαυτό σας και εμείς ραντεβού εδώ τον Σεπτέμβρη”, ανέφερε ο Νίκος Μουτσινάς λίγο πριν το φινάλε.

Δες το βίντεο:

Ο Νίκος Μουτσινάς αποχαιρέτησε το κοινό του!

Read More

And More