Νίκος Μουτσινάς: Δεν θα πιστέψεις ποια είναι η ηλικία του στη Wikipedia [pic]

Ο Νίκος Μουτσινάς καθημερινά δίνει ραντεβού με τους τηλεθεατές μέσα από την συχνότητα του ΣΚΑΪ και την εκπομπή “Καλό μεσημεράκι“. Ως συνέχεια της περσινής επιτυχίας ο γνωστός παρουσιαστής χαρίζει κάθε μεσημέρι άφθονες στιγμές γέλιου μαζί με την “Βάνια” αλλά και τους Alcatrash.

Ο ίδιος, γνωστός για το χιούμορ του, δεν σταματά καθ’ όλη τη διάρκεια της εκπομπής να αυτοσαρκάζεται είτε για το ύψος και το βάρος του είτε για την ηλικία του. Αυτός φαίνεται να είναι και ο λόγος που η wikipedia “μπερδεύτηκε” και στις προσωπικές πληροφορίες για τον παρουσιαστή στο πεδίο που αναγράφεται η ηλικία έχει προσθέσει ημερομηνία γέννησης 6 Σεπτεμβρίου του 1995. Με άλλα λόγια, ο Νίκος Μουτσινάς φαίνεται να είναι 24 ετών! Ναι, ναι καλά διάβασες!

Η επίσημη σελίδα του Instagram της εκπομπής δεν θα μπορούσε φυσικά να μην σχολιάσει την εν λόγω πληροφορία και έτσι δημοσίευσε φωτογραφία με τα προσωπικά στοιχεία του παρουσιαστή, σχολιάζοντας στη λεζάντα: “ΟΛΟΣΩΣΤΟ”. Όπως καταλαβαίνεις, τα σχόλια και τα likes άρχισαν να διαδέχονται το ένα το άλλο.

Το Instagram “πήρε φωτιά” με την συγκεκριμένη ανάρτηση!

Read More

And More