Νίκος Μουτσινάς: Είναι στα καλύτερά του! Αυτή είναι η αγαπημένη του στιγμή από τις διακοπές

Το tour στο Ιόνιο καλά κρατεί για τον Νίκο Μουτσινά και την παρέα του! Ο γνωστό παρουσιαστής, που αυτό το καλοκαίρι γυρνάει με την παράσταση “Βερβερίτσα” από πόλη σε πόλη και από νησί σε νησί, έκανε ένα διάλειμμα από τις υποχρεώσεις του και βρέθηκε αρχικά για λίγες ημέρες στην Σαντορίνη και έπειτα στα νησιά του Ιονίου.

Ο Νίκος Μουτσινάς έχει ανανεώσει το ραντεβού με τους τηλεθεατές της επιτυχημένης εκπομπής “Για την Παρέα”, όμως ακόμα παραμένει άγνωστο σε ποιο κανάλι θα βγαίνει η εκπομπή του, αφού δημοσιεύματα υποστηρίζουν, ότι η συνεργασία του με το Open Beyond έληξε άδοξα. Προς το παρόν, ο γνωστός παρουσιαστής κάνει focus στις στιγμές ξεγνοιασιάς που ζει και ετοιμάζεται στο τέλος της εβδομάδας να επιστρέψει στην περιοδεία της παράστασης.

Το απόγευμα της Τρίτης, ο Νίκος Μουτσινάς θέλησε να μας δείξει το εντυπωσιακό ηλιοβασίλεμα που απόλαυσε και έτσι δημοσίευσε μια άκρως εντυπωσιακή φωτογραφία! “Ήρθε κι έκατσε ο άτιμος ο ήλιος ακριβώς πάνω από το κεφάλι μου..τι να κάνω? ήταν μονόδρομος..πόζαρα!”, έγραψε χιουμοριστικά στη λεζάντα της φωτογραφίας!

Δες τη φωτογραφία:

Ο Νίκος Μουτσινάς δεν χορταίνει τις διακοπές!

Read More

And More