Νίκος Μουτσινάς: Εκνευρισμένος με τη σύλληψη ενός ανήλικου παιδιού στο Ψυχικό! Η τοποθέτησή του μέσω αναδημοσίευσης (pic)

Ήδη από τις 7 Νοεμβρίου, η χώρα μας βρίσκεται σε καθεστώς lockdown εξαιτίας της πανδημίας του κορονοϊού και για να βγαίνουμε έξω είναι απαραίτητο να στέλνουμε μήνυμα στο 13033. Μάλιστα, πριν λίγο ήρθε στην αντίληψη του Νίκου Μουτσινά πως ένα ανήλικο παιδί, ενώ είχε στείλει το απαραίτητο μήνυμα για να πάει στο σούπερ μάρκετ, οι αστυνομικές αρχές τον συνέλαβαν…

Ο παρουσιαστής του ΣΚΑΪ τοποθετήθηκε δημόσια για το συγκεκριμένο συμβάν, μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, καταγγέλλοντας, μέσω repost, την αστυνομία για αυθαιρεσία και κατάχρηση εξουσίας. Ο Νίκος Μουτσινάς δεν μασάει τα λόγια του και όταν βλέπει την αδικία, θα δείξει υποστήριξη.

“Τα περιστατικά αυθαιρεσίας και κατάχρησης της εξουσίας των αστυνομικών σωμάτων ολόενα και πληθαίνουν. Πάρτε το χαμπάρι. Χθες εμείς, σήμερα οι φίλοι μας, αύριο εσείς” αναγράφεται στην ανάρτησή του στα Instagram Stories του, που ήταν αναδημοσίευση από story άλλου χρήστη του διαδικτύου.

Read More

And More