Νίκος Μουτσινάς: Έτσι σχολίασε την ανακοίνωση της Ελένης Μενεγάκη ότι αποχωρεί από την τηλεόραση!

Το μεσημέρι της Πέμπτης, ανήμερα της ονομαστικής της εορτής, η Ελένη Μενεγάκη ανακοίνωσε στους τηλεθεατές την αποχώρησή της από τον Alpha, αλλά και από την τηλεόραση, τουλάχιστον για την επόμενη σεζόν.

Η απόφαση της παρουσιάστριας να μιλήσει ανοιχτά για το επαγγελματικό της μέλλον, την ώρα που γράφονται και λέγονται διάφορα σχετικά με αυτό, έσκασε σαν κεραυνός εν αιθρία.

Ο Νίκος Μουτσινάς, όπως ήτα αναμενόμενο, δεν άφησε ασχολίαστη την ανακοίνωση της Ελένης Μενεγάκη και στον αέρα της εκπομπής “Καλό Μεσημεράκι” αναφέρθηκε με τον δικό του τρόπο σ’ αυτή.

«Τώρα κανονικά δεν πρέπει να κλείσω την εκπομπή; Τίτλοι τέλους. Μην βγει καμία εκπομπή του χρόνου, πάμε να κάνουμε κάτι με την Ελένη. Βγήκε το ανακοίνωσε και επίσης δεν θα πάει πουθενά; Ρε κορίτσι μου… Να περάσει καλά ότι και να κάνει. Θα επανέλθει, δεν πέθανε μη φωνάζετε έτσι. Η γυναίκα πάει να κάνει τη ζωή της του χρόνου γιατί δουλεύει τόσα χρόνια. Να πάει να φυτέψει από νωρίς στα Άχλα, να κάνει ένα τατουάζ, ένα piercing… Ότι θέλει να κάνει. Με το καλό ρε Ελένη…», είπε χαρακτηριστικά.

Δες το βίντεο που ακολουθεί:

Read More

And More