Νίκος Μουτσινάς: Έτσι σχολίασε τον φημολογούμενο γάμο Δέσποινας Βανδή και Βασίλη Μπισμπίκη

Αρκετές είναι οι φήμες το τελευταίο διάστημα που θέλουν τη Δέσποινα Βανδή και τον Βασίλη Μπισμπίκη να έχουν αποφασίσει μέσα στο 2022 να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας. Η σχέση της αγαπημένης τραγουδίστριας και του δημοφιλούς ηθοποιού δείχνει να πηγαίνει από το καλό στο καλύτερο με τους δυο τους πλέον να μη διστάζουν να μιλήσουν ανοιχτά για τα συναισθήματά τους.

Όλα αυτά σε συνδυασμό με τον χαρακτηρισμό “κουμπαράκια” του Δημήτρη Κονταρού προς τους δυο καλλιτέχνες έχουν κάνει τις φήμες ενός μεταξύ τους γάμου να φουντώνουν με τα δημοσιεύματα να αναφέρουν πως έχουν βρει ήδη την εκκλησία αλλά και ότι η Δέπσοινα Βανδή έχει ξεκινήσει τις πρόβες νυφικού,

Η είδηση αυτή έφτασε και στα αυτιά του Νίκου Μουτσινά και φυσικά δε θα μπορούσε να την αφήσει ασχολίαστη.

«Παντρεύεται η Βανδή. Βέβαια, κλείσανε εκκλησία. Ρε, δεν ξέρω αν αυτά που λέω είναι αλήθεια. Α, υπάρχουν φήμες. Ε, θα το είπε ένας πάτερ σε έναν άλλο… Δοκίμασε λέει και νυφικό. Υπερβολή. Δεν ήταν με covid η κοπέλα; Που το δοκίμασε; Virtual; Μπαμ, μπαμ… Τώρα για πότε δεν είπανε, μετά τον Μάρτιο φαντάζομαι που θα χουμε τελειώσει με τον covid και σαν ανθρωπότητα. Με το καλό, μπράβο» είπε χαρακτηριστικά ο Νίκος Μουτσινάς.

Read More

And More