Νίκος Μουτσινάς για Δέσποινα Βανδή και Βασίλη Μπισμπίκη: «Που να ήταν gay το ζευγάρι και να φιλιότανε»

Τα σχόλια που έγιναν για ακόμη μια μέρα για τα δημόσια φιλιά της Δέσποινας Βανδή και του Βασίλη Μπισμπίκη έπαιξαν σήμερα στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά,Καλό Μεσημεράκι“.

Με αφορμή όσα ειπώθηκαν από τις εκπομπές για το ζευγάρι, ο Νίκος Μουτσινάς ξέσπασε λέγοντας πως δεν θα έπρεπε να ασχολούμαστε με ένα θέμα, αλλά ούτε και να κρίνουμε δυο ανθρώπους που εκφράζουν δημόσια τον έρωτά τους. Μάλιστα, ο Νίκος Μουτσινάς ανέφερε πως αν αυτό γίνεται με ένα straight ζευγάρι, τότε με ένα gay ζευγάρι τα πράγματα θα ήταν ακόμα πιο δύσκολα.

«Ειλικρινά, τι παθαίνουμε; Τόση ανάλυση… Τι μας νοιάζει ρε παιδάκι μου; Περίμεναν οι κάμερες δηλαδή; Η ερώτηση ήταν: έρωτα θέλει η ζωή και όχι πόλεμο; Αλήθεια; Στον Μπισμπίκη; Πάτε καλά; Τι μας νοιάζει που φιλιούνται δύο άνθρωποι; Ένα straight ζευγάρι φιλιέται, που να ήταν gay το ζευγάρι και να φιλιότανε. Χαλαρώστε! Δύο άνθρωποι που είναι μαζί. Κουράστηκα. Γεια σας», είπε αρχικά ο Νίκος Μουτσινάς.

«Η προσωπική ζωή είναι προσωπική ζωή. Να κρατάμε τα προσωπικά μας. Βλέποντας αυτό το βίντεο που παίζει παντού… αυτό είναι μια ενέργεια που πάει και κολλάει πάνω στον κόσμο, σε αυτούς τους δύο. Παρατήστε τα λίγο, αφήστε τον κόσμο να ζήσει. Τι τρέλα είναι αυτή; Ας κλείσει η τηλεόραση», κατέληξε ο Νίκος Μουτσινάς.

Read More

And More