Νίκος Μουτσινάς για Γρηγόρη Αρναούτογλου: «Γιατί να τον πάρω τηλέφωνο; Δε κάναμε ποτέ παρέα»

Τον Νίκο Μουτσινά συνάντησε η κάμερα της εκπομπής Open Weekend και η δημοσιογράφος Σοφία Μανουσακίδου και δε θα μπορούσαν να μην τον ρωτήσουν για το τηλεοπτικό του μέλλον αλλά και για το περιβόητο τηλεφώνημα στον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Αρχικά, ο Νίκος Μουτσινάς ανέφερε πως ακόμη δεν γνωρίζει ποιο θα είναι το τηλεοπτικό του μέλλον ενώ για τον Γρηγόρη Αρναούτογλου ξεκαθάρισε πως δε θα τον πάρει τηλέφωνο και πως ποτέ δεν ήταν φίλοι και δεν έκαναν παρέα εκτός εκπομπής παρά την αμοιβαία επαγγελματική αγάπη και εκτίμηση που έτρεφαν ο ένας για τον άλλον.

«Ξαναγύρισα στο ΟΡΕΝ με δάφνες. Πέρασα πολύ ωραία στο “Ποιος είναι πρωινιάτικα”. Κάνω μενεγακίστικα αλλά δεν ξέρω αν θα μείνω στο ΣΚΑΪ. Δεν έχω κάνει συζητήσεις γενικά, αλλά μην καίτε το φλέρτ με τα κανάλια.

Μιλάω σχεδόν κάθε μέρα με τον Ανδρέα Μικρούτσικο, αλλά μην το μάθει ο Γρηγόρης. Δεν με παίρνει τηλέφωνο ο Ανδρέας, ούτε μου λέει να τον πάρω. Μηνύματα, ανθρώπινα πράγματα. Είμαι δεκτικός στην κριτική του γιατί αντιλαμβάνομαι ότι βλέπει μία συνολική εικόνα. Δεν κάνω όντως συνεντεύξεις γιατί στόχος μου δεν είναι να στριμωχτεί ο καλεσμένος.

Αγαπώ πολύ τον Γρηγόρη Αρναούτογλου και δεν θα τον πάρω τηλέφωνο γιατί θα μου το κλείσει. Γιατί να τον πάρω ενώ ξέρω ότι θα μου το κλείσει. Ήμουν έτοιμος να τον πάρω. Είναι θεατρίνος, δεν μιλούσα καθημερινά ποτέ με τον Γρηγόρη. Εκτός εκπομπής δεν κάναμε ποτέ παρέα.

Δεν νομίζω να με δείτε στο J2US αλλά ποτέ δεν ξέρεις. Ταλαιπωρία. Έχει πολύ ενδιαφέρον όλο αυτό το σκηνικό, να τραγουδάς, ο Νίκος αλλά πολύ κούραση» είπε ο Νίκος Μουτσινάς.

Read More

And More