Νίκος Μουτσινάς για Κωνσταντίνο Τζούμα: «Γιατί τον ρώτησαν; Να κάτσουμε και λίγο στ’ αβγουλάκια μας»

Από την περασμένη Παρασκευή στο επίκεντρο έχει βρεθεί ο Κωνσταντίνος Τζούμας λόγω των απαράδεκτων δηλώσεών μέσω των οποίων υποστήριξε ότι οι γυναικοκτονίες στη χώρα μας οφείλονται στη φλυαρία των γυναικών. Αυτές τις δηλώσεις σχολίασε σήμερα και ο Νίκος Μουτσινάς.

«Ο κύριος Τζούμας έκανε μια “εξαιρετική” δήλωση. Ωραίο! Το στηρίζεις και στο δικαστήριο, να πεις… ότι έχει πει ο κύριος Τζούμας. Και σου απαντάει και ο Πρόεδρος ότι “σας καταλαβαίνω, στη θέση σας κι εγώ θα τη σκότωνα”.

Πάρα πολύ ωραία, εξαιρετικές απόψεις. Φαντάζομαι βγήκε να το μαζέψει αυτό», είπε ο Νίκος Μουτσινάς και στη συνέχεια προβλήθηκαν οι επόμενες εξίσου απαράδεκτες δηλώσεις του Τζούμα.

«Δεν είναι και να πεις πολλά πράγματα γιατί νομίζω πως ασχολούμαστε λίγο παραπάνω με μια προσωπική άποψη. Δεν εκπροσωπεί κάποιον, τον εαυτό του μόνο. Είπε αυτό που είχε να πει, θα μπορούσαν να μην τον καλέσουν και οι υπόλοιπες εκπομπές και να τα ξαναπεί. Καταλαβαίνουμε ποια είναι η πραγματικότητα, όπου δίνεις focus αυτό μεγεθύνεται.

Άμα βγαίνει ο καθένας και λέει την άποψή του δεν μας ενδιαφέρει. Και γιατί τον ρώτησαν; Γιατί να το πει; Γιατί πρέπει να τοποθετούμαστε όλοι για όλα; Δεν χρειάζεται να έχουμε όλοι άποψη. Να κάτσουμε και λίγο στ’ αβγουλάκια μας», είπε ο Νίκος Μουτσινάς μετά την προβολή του δεύτερου βίντεο.

Δες το σχετικό απόσπασμα από το 12ο λεπτό και μετά

Read More

And More