Νίκος Μουτσινάς για την υπόθεση βιασμού: «Σαν εκπομπή δεν μπορούμε να ασχοληθούμε με αυτό, το καταλαβαίνετε»

Στην έναρξη της εκπομπής Καλό Μεσημεράκι, ο Νίκος Μουτσινάς δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί στο “ταραγμένο”, όπως το χαρακτήρισε, σαββατοκύριακο, μετά τον σάλο που δημιουργήθηκε με τον βιασμό που κατήγγειλε η κοπέλα στη Θεσσαλονίκη, αλλά και το θέμα του revenge p@rn της Ιωάννας Τούνη.

Ο παρουσιαστής δήλωσε χαρακτηριστικά: «Ήταν ένα σαββατοκύριακο ταραγμένο. Συμβαίνουν πάρα πολλά πράγματα, πάρα πολλά γεγονότα, τα οποία συνέβαιναν και πάρα πολύ παλιά, απλά τώρα υπάρχει κάποια παραπάνω δημοσιότητα από τον κόσμο πάντοτε, καθόλου από αυτούς που πρέπει. Υπάρχουν τηλέφωνα να μιλήσετε, δεν χρειάζεται να νιώθετε θύματα.

Θα μπορούσε να είναι μια αδύναμη στιγμή της ζωής σας που δεν είχατε τη δύναμη να το αποφύγετε. Πια μπορείτε να το πάρετε όλο στα χέρια σας, τη δύναμη, να μιλήσετε, να βρείτε τη βοήθεια, να τιμωρηθούν αυτοί που πρέπει να τιμωρηθούν και να μπορέσετε να προχωρήσετε στη ζωή σας».

Ο Νίκος Μουτσινάς στη συνέχεια πρόσθεσε: «Σαν εκπομπή δεν μπορούμε να ασχοληθούμε με αυτό, το καταλαβαίνετε. Κι επίσης δεν μπορούμε να τα λύσουμε όλα οι πολίτες. Έχει περάσει ξαφνικά όλο το κομμάτι στον κόσμο.

Είτε λέγεται twitter είτε λέγεται Instagram, γράφει κάποιος κάτι, το κάνει ο άλλος repost για να μαθευτεί. Αλλά ουσιαστικά θα πρέπει να αναλάβει κάποιος άλλος την ευθύνη, υπάρχουν φορείς, ας το κάνουν και ας μας αφήσουν να ζήσουμε ρε φίλε, τρέχουμε σαν τρελοί».

Read More

And More