Νίκος Μουτσινάς: Η αντίδρασή του για την… πιπιλιά στον λαιμό! Απολαυστική η Βάνια [video]

Το μεσημέρι της Τρίτης, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η διαδικτυακή persona Soula Glamorous αποκάλυψε στους followers την… πιπιλιά που είχε ο Νίκος Μουτσινάς στο λαιμό του και κανείς δεν παρατήρησε. Στο Πρωινό της Τετάρτης, προβλήθηκε η συγκεκριμένη φωτογραφία και η Φαίη Σκορδά έσπευσε να αποκαταστήσει την αλήθεια, ξεκαθαρίζοντας τι ακριβώς ήταν αυτό το «μυστηριώδης» κόκκινο σημάδι στο λαιμό του παρουσιαστή και ηθοποιού.

Φυσικά, ο Νίκος Μουτσινάς δεν θα μπορούσε να αφήσει… ασχολίαστα τα σχόλια της πρωινής εκπομπής του ANT1, ενώ κατά τη διάρκεια προβολής του εν λόγω βίντεο κοιτούσε αποσβολωμένος την επίμαχη φωτογραφία. Τότε, η Βάνια μπήκε μέσα ζητώντας τα ρέστα από τον Νίκο για το “Καλό Μεσημεράκι” του, χωρίς εκείνη!

“Τι είναι αυτό; Η πλάτη μου είναι ντοκουμέντο; Υπήρχε πιθανότητα ποτέ να δωρίσω το σβέρκο μου για πιπιλιά και να μην ήταν όλη μοβ; Τι είναι αυτό το κοκκινάκι; Τι είναι αυτά ρε; Δεν είναι σημάδι του έρωτα παιδιά, αφήστε τα… Αν ήταν, το χαμόγελο θα ήταν μέχρι εκεί!” σχολίασε με τον δικό του τρόπο, ο Νίκος Μουτσινάς.

Read More

And More