Νίκος Μουτσινάς: Η μητέρα του, Φρόσω, βρέθηκε στο πλευρό του στην επίσημη πρεμιέρα του!

“Έχω άγχος, αλλά περισσότερο έχω συγκίνηση και χαρά που τον βλέπω αυτό που ονειρεύεται να το κάνει” δήλωνε στις τηλεοπτικές κάμερες η μητέρα του Νίκου Μουτσινά, Φρόσω που βρέθηκε χθες στο θέατρο Γκλόρια για να καμαρώσει τον γιο της στην επίσημη πρεμιέρα της παράστασης του με τίτλο “Ο κος Παπαπαναγιωτοπουλάκης” (δές εδώ την εμφάνιση της Ζέτας Μακρυπούλια στην ίδια θεατρική πρεμιέρα).

Η μητέρα του βρίσκεται στο πλευρό του σε κάθε του ξεκίνημα και μάλιστα η ίδια μαζί με τον πρώην σύζυγό της και πατέρα του Νίκου Μουτσινά, είχαν παρακολουθήσει την ίδια παράσταση στην πρώτη παρουσίασή της πριν από μερικές εβδομάδες.


Με την Λόλα Νταϊφά και τον Πάνο Μουζουράκη που βρέθηκε επίσης στο θέατρο Γκλόρια για να χειροκροτήσει την σύντροφό του Μαρία Σολωμού, τη συμπρωταγωνίστρια του Νίκου Μουτσινά στην παράσταση/

Ο σκηνοθέτης, συγγραφέας και πρωταγωνιστής της παράστασης, παρόλο που λατρεύει την μητέρα του διευκρίνισε στις τηλεοπτικές κάμερες που βρέθηκαν το βράδυ της Τρίτης στο θέατρο Γκλόρια ότι δεν θα συνεργαζόταν ποτέ με την μητέρα του. “Νομίζω ότι είχαμε μια πολύ έντονη σχέση για 9 μήνες, φτάνει” είπε χιουμοριστικά ο Νίκος Μουτσινάς που πόζαρε χαμογελαστός στο πλευρό της περήφανης μητέρας της.

Read More

And More