Νίκος Μουτσινάς: Η θεαματική πρεμιέρα με την Ελένη Φουρέιρα – Τα πρώτα λόγια του παρουσιαστή (video)

Πρεμιέρα έκανε το μεσημέρι της Δευτέρας ο Νίκος Μουτσινάς και η εκπομπή “Καλό μεσημεράκι“.

Ο γνωστός παρουσιαστής επιφύλασσε μια μεγάλη έκπληξη για τους τηλεθεατές του ΣΚΑΪ, αφού εμφανίστηκε έχοντας στο πλευρό του την εκρηκτική Ελένη Φουρέιρα και μαζί χάρισαν ένα απολαυστικό performance στο κοινό τραγουδώντας και χορεύοντας αγαπημένα τραγούδια του παρελθόντος.

Έπειτα, ο Νίκος Μουτσινάς μπήκε στο πλατό με total white look και είπε την πρώτη καλησπέρα για τη φετινή σεζόν. Μετά από μερικούς μήνες απουσίας λόγω της επέλασης της πανδημίας του κορονοϊού, το αγαπημένο κοινό επέστρεψε στο πλατό της εκπομπής χαρίζοντας στον παρουσιαστή το πιο θερμό του χειροκρότημα. Από τη παρέα δεν θα μπορούσαν να λείπουν οι Alcatrash αλλά και η Βάνια, κατά κόσμον Ματίνα Νικολάου, η οποία έκανε είσοδο φορώντας ένα κοστούμι υπερπαραγωγή. 

“Μου λείψατε πάρα πολύ… αυτό είναι αλήθεια! Θέλω να με πιστέψετε πραγματικά… Θέλαμε πάρα πολύ να ξεκινήσουμε, που συνήθως, λές “να ξεκινήσω!” και έρχεται η μέρα και λες “μωρέ, ένα μήνα θα καθόμουν ακόμα σπίτι να δω και τις άλλες εκπομπές”….γιατί φέτος η τηλεόραση δουλεύει για το “Καλό μεσημεράκι”. Μου έχετε λείψει πάρα πολύ! Είναι η ενέργεια που δίνετε εδώ μοναδική. Θέλω μόνο να συνεννοηθούμε, καταλαβαίνετε ότι πρέπει να τηρούμε όλα αυτά που λένε και να φοράτε τις μασκούλες σας λες και παίζουμε σε κινέζικο δράμα”, ανέφερε μεταξύ άλλων ο παρουσιαστής στην αρχή της εκπομπής. 

 

Read More

And More