Νίκος Μουτσινάς: Ξεκίνησε τις διαδικασίες για να αποκτήσει ένα παιδί [video]

Καλεσμένος στην εκπομπή του Γρηγόρη ΑρναούτογλουThe 2night show” βρέθηκε το βράδυ της Τετάρτης ο Νίκος Μουτσινάς. Οι δύο παρουσιαστές και φίλοι συναντήθηκαν γι’ ακόμα μια φορά μπροστά από τις κάμερες και χάρισαν στους τηλεθεατές μια απολαυστική συζήτηση. Παρά τη χιουμοριστική διάθεση που υπήρχε και από τις δύο πλευρές, η κουβέντα σοβάρεψε όταν τέθηκε το ζήτημα του παιδιού.

Ο οικοδεσπότης της εκπομπής “Καλό Μεσημεράκι” δεν έκρυψε ποτέ την επιθυμία του να υιοθετήσει το δικό του παιδάκι. Έτσι, ο ίδιος μοιράστηκε με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου και τους τηλεθεατές το γεγονός ότι έχει ξεκινήσει τις διαδικασίες για να γίνει το όνειρό του πραγματικότητα. Ο Νίκος Μουτσινάς έχει κάνει κάποια ραντεβού ενώ προσπαθεί να μαζέψει όλα τα έγγραφα που χρειάζονται για να μπορέσει να περάσει την πρώτη φάση.

“Έχει μεγάλη διαδικασία το πρακτικό της υπόθεσης, αυτή η χαρτούρα. Έκανα τα ραντεβού για να μάθω τι χρειάζεται και μπορώ να καταλάβω κάποιον που δεν θα φτάσει μέχρι το τέλος. Μιλάμε για εξετάσεις και πολύ χαρτί για να πας να το καταθέσεις. Μετά κάνεις την αίτηση και, εάν περάσεις στην επόμενη φάση, σου κάνουν σεμινάρια για γονείς. Σεμινάρια γονέων. Κάτι που θα έπρεπε να το περνούν όλοι γιατί δεν είναι όλοι γεννημένοι για γονείς”, ανέφερε ο παρουσιαστής του ΣΚΑΙ.

Παράλληλα, ο ίδιος επισήμανε πως δεν χρειάζεται να έχεις σύντροφο για να μπορέσεις να γίνεις γονέας αρκεί να περάσεις τους ελέγχους.

Ο Νίκος Μουτσινάς είναι έτοιμος να γίνει πατέρας!

Read More

And More