Νίκος Μουτσινάς: Ξεκίνησε τις διακοπές του – Με ποια γνωστή παρουσιάστρια θα τις περάσει;

Οι καλοκαιρινές διακοπές ξεκίνησαν επίσημα για τον Νίκο Μουτσινά, καθώς ετοίμασε τις αποσκευές του και άρχισε το ταξίδι με προορισμό το μέρος που θα περάσει το επόμενο διάστημα.

Ο γνωστός παρουσιαστής μπορεί να ολοκλήρωσε τις επαγγελματικές υποχρεώσεις του στα τέλη Ιουνίου, όμως προτίμησε να περάσει μερικές ημέρες στην Αθήνα, χαλαρώνοντας στο σπίτι του, μετά από μια απαιτητική σεζόν.

Ο Νίκος Μουτσινάς είναι δραστήριος στα social media και έτσι συχνά επιλέγει να μοιράζεται με τους διαδικτυακούς φίλους του φωτογραφίες από την καθημερινότητά του.

Αυτή τη φορά, λοιπόν, ο ίδιος αποκάλυψε με ποια γνωστή παρουσιάστρια θα περάσει ένα μέρος των διακοπών του. Ο λόγος για τη Ζέτα Μακρυπούλια, με την οποία διατηρεί εδώ και χρόνια στενή φιλία. Οι δυο τους έχουμε ταξιδέψει πολλές φορές μαζί, συνεπώς δεν θα γινόταν να μην κάνουν και μια καλοκαιρινή απόδραση.

Την αποκάλυψη έκανε ο παρουσιαστής του ΣΚΑΪ, δημοσιεύοντας στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία με τη Ζέτα Μακρυπούλια από το πλοίο. 

Δες τη φωτογραφία:

Read More

And More