Νίκος Μουτσινάς – Μαίρη Συνατσάκη: Η γνωριμία στο Ξαναδέστε τους και η φιλία που τους έκανε οικογένεια – Φωτογραφίες, βίντεο

Ο Νίκος Μουτσινάς και η Μαίρη Συνατσάκη υπέγραψαν σύμφωνο συμβίωσης και η είδηση έγινε γνωστή σήμερα το πρωί από την εφημερίδα Espresso. Οι δύο κολλητοί φίλοι προχώρησαν σε αυτή την απόφαση, καθώς το πιθανότερο σενάριο θέλει τον παρουσιαστή της εκπομπής «Καλό Μεσημεράκι» να επιθυμεί να υιοθετήσει παιδί (δες εδώ παλιότερες δηλώσεις του Νίκου Μουτσινά για την υιοθεσία ενός παιδιού)

Διάβασε εδώ επίσης: T-Live – Σύμφωνο συμβίωσης Μουτσινά – Συνατσάκη: Ανοίγει ο δρόμος για να υιοθετήσει παιδί ο παρουσιαστής

Δεν είναι τυχαίο πως ο Νίκος Μουτσινάς και η Μαίρη Συνατσάκη επέλεξαν ο ένας τον άλλο γι’ αυτήν την επιλογή τους. Οι δυο τους συνδέονται με στενή φιλία και τώρα πια οι δεσμοί τους είναι οικογενειακοί.

Ο Νίκος και η Μαίρη γνωρίστηκαν πριν από 5 χρόνια, όταν το «Ξαναδέστε τους» ξεκινούσε στον ALPHA. Η χημεία τους εξ’ αρχής ήταν οφθαλμοφανής.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Nikos Moutsinas (@nikosmoutsinas)

Ο ένας συμπλήρωνε τον άλλον στον «αέρα», και μπορεί η εκπομπή να σταμάτησε στα μέσα της σεζόν, ωστόσο αυτό δεν τους επηρέασε. Η επαγγελματική τους σχέση είχε εξελιχθεί σε φιλική.

Οι κοινές εμφανίσεις των δύο φίλων αυξάνονταν, όπως και οι κοινές –αστείες- πόζες τους στο Instagram. «Με τη Μαίρη ξεκινήσαμε να κάνουμε παρέα μετά το τέλος του Ξαναδέστε Τους. Βρισκόμαστε συχνά, μιλάμε περισσότερο, έχουμε κρατήσει καλή επαφή» είχε πει στο People ο Νίκος Μουτσινάς.

Η Μαίρη Συνατσάκη, μάλιστα, έχει εμφανιστεί ουκ ολίγες φορές στην εκπομπή του κολλητού της, τιμώντας τον με την παρουσία της.

«Ο Νικόλας έχει τα γενέθλια του σήμερα και χαίρομαι πολύ που είναι στην ζωή μου και που γίναμε φίλοι, όχι «αναγκαστικά» και για λίγο λόγω δουλειάς, αλλά κανονικά και σε φυσιολογικούς ρυθμούς αφού σταματήσαμε να δουλεύουμε μαζί. Θα μπορούσαμε να χαθούμε όπως πολύ συχνά γίνεται σε αυτόν τον «χώρο» αλλά εμείς μόλις που είχαμε ξαναβρεθεί από εκείνη την προηγούμενη ζωή… σε ευχαριστώ δημοσίως για τα άπειρα γέλια, από αυτά που στραπατσάρεται η μούρη (βλέπε φωτο), για τα ξενύχτια με κουβέντες και για την έμπνευση! Σε θαυμάζω για όλη την εξέλιξή σου και σου στέλνω αστέρια. Χρόνια Πολλά Νικόλα!» είχε γράψει στα γενέθλια του Νίκου Μουτσινά το 2019 η Μαίρη Συνατσάκη δείχνοντας πόσο σημαντικό πρόσωπο είναι για εκείνη.

Οι δυο τους είχαν βρεθεί μαζί και στο After Dark με τον Θέμη Γεωργαντά και είχαν μιλήσει για τον άγνωστο τσακωμό τους…

Αξιομνημόνευτη ήταν και η φάρσα που είχε κάνει η Μαίρη στον Νίκο, όταν παρουσίαζε με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο το Σπάτα LIVE:

Αναπόσπαστα μέλη της παρέας του Νίκου και της Μαίρης είναι η Ντορέττα Παπαδημητρίου και ο youtuber Fipster.

Η απόφαση του Νίκου Μουτσινά και της Μαίρης Συνατσάκη να υπογράψουν σύμφωνο συμβίωσης αναμφίβολα θα συζητιέται για πολύ καιρό ακόμα. Το σίγουρο είναι, ότι αυτοί οι δύο άνθρωποι έκαναν αυτό που πραγματικά ήθελαν και είναι πια -και με τη βούλα- οικογένεια. Γιατί, όπως λένε, οι φίλοι μας είναι η οικογένεια που επιλέγουμε… Και ο Νίκος επέλεξε τη Μαίρη και η Μαίρη τον Νίκο…

 

Read More

And More