Νίκος Μουτσινάς: «Με τη Μαρία Ηλιάκη πήραμε μια απόσταση μεταξύ μας»

Νίκος Μουτσινάς: «Με τη Μαρία Ηλιάκη πήραμε μια απόσταση μεταξύ μας» | tlife.gr

Φέτος ο Νίκος Μουτσινάς παρουσιάζει την εκπομπή «Για την παρέα» και τα πρώτα σχόλια είναι πως βρίσκεται στην καλύτερη στιγμή του, καθώς φαίνεται πως απολαμβάνει αυτό που κάνει και όσο βαρετό κλισέ κι αν ακούγεται, αυτό βγαίνει στο κοινό. Σε πρόσφατη συνέντευξή του στο περιοδικό People μιλάει για το νέο του τηλεοπτικό εγχείρημα, ενώ αποκαλύπτει ποιες είναι τελικά οι σχέσεις του με την πρώην συνεργάτιδά του, Μαρία Ηλιάκη.

Μήπως τελικά λειτουργείς καλύτερα στο one man show;

Επειδή έπαιρνα πάντα πολύ μεγάλο μέρος της ευθύνης των εκπομπών που έκανα, ειδικά με το Δέστε Tους, δεν αισθάνομαι ότι έχω ένα νέο ή μεγαλύτερο κομμάτι ευθύνης. Έχω κάνει και stand up comedy, οπότε μου βγαίνει αβίαστα το συγκεκριμένο κόνσεπτ . Και είμαστε μια ωραία ομάδα. Η αρχισυντάκτριά μου, η Ματίνα Νικολάου, οι Αλκατράζ, ο κόσμος που έρχεται στο πλατό, οι τεχνικοί, όλοι είναι μια παρέα που μπήκε αμέσως στο νόημα και με έβαλε κατευθείαν μέσα, οπότε δεν αισθάνομαι ακριβώς μόνος.

Με τη Μαρία Ηλιάκη πως είναι οι σχέσεις σας μετά το τέλος της συνεργασίας σας;

Είδα τη συνέντευξή της Μαρίας στη Φωλιά των Κου Κου και πήρα μια πληροφορία που δεν την είχα πριν: ότι με όσα περάσαμε στο Ξαναδέστε Τους αλλά και με τα προσωπικά της, που πήραν μεγάλη διάσταση τότε, αποφάσισε η ίδια να αποτραβηχτεί, να κάνει αλλαγές στον εαυτό της. Πήραμε μια απόσταση και μεταξύ μας γιατί νομίζω ότι νιώσαμε ότι μας πήραν το παιχνίδι μας μέσα από τα χέρια. Παίζαμε με το Ξαναδέστε Τους, είχαμε χαρά. Οπότε είναι σαν τα παιδάκια που θα σου κάνουν μούτρα, θα κλάψουν, θα σκεφτούν “γιατί μου συνέβη αυτό;”. Δεν κάναμε μούτρα ο ένας στον άλλο, αλλά πήραμε κάπως το χρόνο μας, νομίζω χωρίς να αλλάξει κάτι ανάμεσά μας ουσιαστικά. Μου έστειλε και μήνυμα στην πρεμιέρα της εκπομπής για καλή αρχή και μου είπε πως της άρεσε. Δεν νομίζω ότι θα αλλάξουν ποτέ τα συναισθήματά μου για τη Μαρία. Η σχέση μου μαζί της έχει μια πολύ γερή βάση, που είναι δεμένη με χαρές, άγχη, προσωπικά προβλήματα, θανάτους. Δεν είναι απλά μια συνεργασία μου, είναι η Μαρία. Για εμένα η Μαρία είναι το φανταρικό μου.

Διάβασε ολόκληρη τη συνέντευξη στο People που κυκλοφορεί μαζί με το Έθνος της Κυριακής

READ more