Νίκος Μουτσινάς: Σε ψυχολόγο μαζί με τη Μαρία Σολωμού!

Νίκος Μουτσινάς: Σε ψυχολόγο μαζί με τη Μαρία Σολωμού! | tlife.gr

Δεν είχε ξανά ταξιδέψει ποτέ μέχρι τη Βραζιλία ο Νίκος Μουτσινάς. Το έκανε για πρώτη φορά μαζί με τον Νίκο Κοκλώνη και ανακάλυψε όλες τις μαγικές πτυχές της πόλης του Σάο Πάολο, όχι μόνο αυτές που θα κεντρίσουν το ενδιαφέρον ένα τουρίστα, αλλά όσα αγαπούν να κάνουν οι Παουλίτος στην πόλη τους. Και που δεν πήγαν Νίκος Μουτσινάς και Mr Travel: Από τον επιβλητικό καθεδρικό ναό της πόλης, έναν από τους 5 μεγαλύτερους νεογοτθικούς ναούς στον πλανήτη, μέχρι τον 41ο όροφο του ουρανοξύστη Edificio Italia, από όπου απόλαυσαν ένα αξέχαστο ηλιοβασίλεμα.

Μαζί βρέθηκαν στο περίφημο Σημείο Μηδέν της πόλης -το Marco Zero από όπου ξεκινούν όλες οι μετρήσεις για δρόμους, λεωφόρους, δίκτυο τρένων κ.λπ- ενώ έφτασαν μέχρι τον πολύχρωμο παράδεισο των γκραφιτάδων, ένα στενάκι χάρμα οφθαλμών, αλλά και στην πιο κακόφημη συνοικία της πόλης που παλιά ήταν η γειτονιά της αριστοκρατίας. Μπορεί να γεύτηκαν γκουρμέ γεύσεις σε διάσημα εστιατόρια, αλλά δεν παρέλειψαν να περάσουν και από την υπαίθρια δημοτική αγορά όπου δοκίμασαν το ωραιότερο σάντουιτς με μορταδέλα της ζωής τους.

Μίλησαν για την προσωπική ζωή του Νίκου, την απώλεια της μητέρας του που τον σημάδεψε, την τηλεοπτική του επιστροφή φέτος στο Οpen TV με την εκπομπή Για την Παρέα που το κοινό υποδέχτηκε ζεστά, αλλά και το νέο του θεατρικό έργο. Η «Βερβερίτσα», όπως είναι ο τίτλος, είναι μια κωμωδία που ο Νίκος Μουτσινάς γράφει, σκηνοθετεί και πρωταγωνιστεί! Ο χαρακτήρας του είναι ζευγάρι με τη Μαρία Σολωμού, αλλά έχουν προβλήματα και πηγαίνουν σε ψυχολόγο…

Το νέο επεισόδιο του Celebrity Travel έρχεται το Σάββατο 17 Νοεμβρίου στις 20.00 με τον Νίκο Κοκλώνη να έχει ετοιμάσει μεγάλες εκπλήξεις στον Νίκο Μουτσινά.

READ more