Νίκος Μουτσινάς: Χαλαρές στιγμές στο σπίτι με καλή παρέα (pics)

Ο Νίκος Μουτσινάς καθημερινά καλησπερίζει τους τηλεθεατές του ΣΚΑΪ μέσα από την εκπομπή “Καλό Μεσημεράκι“. Ο γνωστός παρουσιαστής μετά την περσινή επιτυχία του, συνεχίζει ανοδικά τους πίνακες της τηλεθέασης, μιας και πλέον έχει αποκτήσει το δικό του κοινό, το οποίο τον ακολουθεί πιστά και τον στηρίζει.

Ο παρουσιαστής του ΣΚΑΪ διαθέτει το δικό του λογαριασμό στο Instagram και σε καθημερινή βάση μοιράζεται με τους διαδικτυακούς φίλους του διάφορες στιγμές τόσο από την προσωπική όσο και από την επαγγελματική του ζωή. Ο Νίκος Μουτσινάς μπορεί να έχει μια γεμάτη καθημερινότητα, γεμάτη πρόβες για την εκπομπή του, ωστόσο τα Σαββατοκύριακα φροντίζει να ξεκουράζεται και να απολαμβάνει ξέγνοιαστες στιγμές μαζί με τα αγαπημένα του πρόσωπα.

Το πρωί του Σαββάτου, ο γνωστός παρουσιαστής μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς φίλους του δύο φωτογραφίες από το σπίτι του. Όπως θα δεις, ο ίδιος χαίρεται τη συντροφιά των αγαπημένων του σκύλων και σχολιάζει: “Εδώ..αραού με την παλιοπαρέα.Σαββατάκι όμορφο,γλυκό και χαλαρωτικό. Εσάς που να σας πετυχαίνω αραγε”.

Δες φωτογραφίες:

Ο Νίκος Μουτσινάς απολαμβάνει στιγμές ξεκούρασης.

Read More

And More