Νίκος Μπάρκουλης: Αυτή είναι η νέα του σύντροφος – Φωτογραφίες

Ερωτευμένος ο Νίκος Μπάρκουλης. Ο 20χρονος γιος του αξέχαστου ηθοποιού, Ανδρέα Μπάρκουλη τη φετινή σεζόν συμμετέχει στο J2US και εμφανίζεται στη σκηνή μαζί με την Εβελίνα Νικόλιζα.

Ο ίδιος μίλησε μαζί με την παρτενέρ του, Εβελίνα στην κάμερα της εκπομπής, Happy Day κάνοντας παράλληλα αποκαλύψεις για την προσωπική του ζωή.

Η δημοσιογράφος της εκπομπής θέλοντας να κάνει κάποιο… challenge on camera ζήτησε από τον Νίκο και την Εβελίνα να δείξουν εικόνα που βρίσκεται ως φόντο στα κινητά τους τηλέφωνα (Δες εδώ το απόσπασμα με τον Νίκο Μπάρκουλη)

«Έχω στην οθόνη του κινητού μου φωτογραφία με την κοπέλα μου. Είμαι αρκετά in love», παραδέχτηκε ο 20χρονος γιος του Ανδρέα Μπάρκουλη μιλώντας στην κάμερα του Alpha. Ο ίδιος μάλιστα, πριν από λίγες ημέρες αποκάλυψε και το όνομα της συντρόφου του μέσα από ένα βίντεο στο youtube κανάλι της Εβελίνα Νικόλιζα.

«Η κοπέλα μου είναι η Natasha Kay και είναι τραγουδίστρια. Έχω μπλέξει με τραγουδιστές, παρτενέρ τραγουδίστρια, κορίτσι τραγουδίστρια, είναι στο αίμα από ό,τι φαίνεται».

H 22χρονη Natasha, ασχολείται επαγγελματικά με το τραγούδι και έχει κάνει ήδη τα πρώτα της βήματα στο χώρο της μουσικής βιομηχανίας.

Δες παρακάτω ορισμένες από τις φωτογραφίες που έχει δημοσιεύσει η Natasha Kay, στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram:

Read More

And More