Νίκος Μπάρτζης: Ακυρώθηκε το πάρτι υποδοχής του στο Ζευγολατιό – Τι συνέβη

Μετά και τις τελευταίες εξελίξεις με τις πυρκαγιές που συνεχίζουν να πλήττουν την Κορινθία τελικά το πάρτι υποδοχής που ετοίμαζαν συγγενείς και φίλοι του Νίκου Μπάρτζη ακυρώθηκε. Η κατάσταση που επικρατεί και οι σφοδρές ζημιές που έχουν προκληθεί δεν αφήνει περιθώρια για γιορτές και αυτό είναι κάτι που κατανοεί τόσο ο ίδιος ο Νίκος Μπάρτζης όσο και οι συμπαίκτες του από το Survivor Άννα Μαρία Βέλλη και Τζέιμς Καφετζής.

Την αποκάλυψη για την ακύρωση της φιέστας έκανε η Άννα Μαρία Βέλλη μέσα από τον λογαριασμό της στο instagram όπου έγραψε:

“Όπως ίσως να έχετε δει η φιέστα για την υποδοχή του Νίκου έχει ακυρωθεί μετά τα τελευταία γεγονότα με τις πυρκαγιές, κάτι που εμένα και τον James μας βρίσκει απόλυτα σύμφωνους και το υποστηρίξαμε εξαρχής και με χαρά διαπιστώσαμε πως και ο φίλος μας ο Νίκος θεώρησε απόλυτα σωστό να πράξει.

Η ανάγκη για είδη πρώτων βοηθειών εξακολουθεί να υπάρχει και θα θέλαμε να σας ζητήσουμε όσοι επιθυμείτε να βοηθήσετε να παραδώσετε ό,τι μπορείτε στην παρακάτω διεύθυνση: Πλατεία Ιωάννη Γαλιλαίου στο κτηνιατρείο του Γιώργου Παπαθανασίου.

Όσο για την υποδοχή του Νίκου αρχικά είμαστε πολύ χαρούμενοι που επιστρέφει στην Ελλάδα και ελπίζουμε πως όταν όλα αυτά έχουν αίσιο τέλος, θα είμαστε όλοι εκεί για να τον υποδεχτούμε με τομάτες όπως πραγματικά του αξίζει”

Read More

And More