Νίκος Μπάρτζης: Απαντά στο δημοσίευμα που ανέφερε ότι χειροδίκησε σε άτομο της παραγωγής του Survivor

Για τη φετινή του συμμετοχή στο Survivor αλλά και τις σχέσεις με τους πρώην συμπαίκτες του μίλησε ο Νίκος Μπάρτζης στο περιοδικό OK! και στον Πάνο Τσουκαρά.

Ο πρώην παίκτης του ριάλιτι επιβίωσης φωτογραφήθηκε μαζί με την μητέρα του, κα. Ελένη, όπου και μίλησαν για την μεταξύ τους σχέση, με τον Νίκο Μπάρτζη να απαντά για όσα τον κατηγόρησαν κατά τη συμμετοχή του στο παιχνίδι.

Γράφτηκε ότι χειροδίκησες σε άτομο της παραγωγής. Ισχύει; 

Σε περίπτωση που γινόταν κάτι τέτοιο, θα είχα αποβληθεί. Μέσα στους όρους του συμβολαίου που υπογράφουμε όλοι οι παίκτες, είναι ότι αν κάποιος ασκήσει οποιαδήποτε μορφής βία, αυτομάτως αποβάλλεται από το παιχνίδι. Εγώ έφτασα στον τελικό και αυτή είναι η απάντησή μου σε αυτές τις φήμες.

Αντέδρασες στα αρνητικά σχόλια που δέχτηκες;

Όπως δέχομαι τα θετικά, πρέπει να δέχομαι και τα αρνητικά. Αυτός είμαι. Ειλικρινής, κάποιες φορές πιο απότομος, αλλά όσοι με αγαπάνε, με αγαπάνε για αυτό που είμαι κι όσοι με αντιπαθούν το ίδιο. Δεν γίνεται να είμαι αρεστός σε όλους, ούτε θα συμφωνούν όλοι μαζί μου. Ποτέ όμως δεν έχω μπει στη διαδικασία να απαντήσω σε κάποιο αρνητικό σχόλιο.

Read More

And More