Νίκος Μπάρτζης: Από «μαύρο πρόβατο» σε «σωτήρα» του Survivor All Star – Ο αγρότης που «έδιωξε» τις πιο δυνατές παίκτριες

Ο Νίκος Μπάρτζης πήρε την απόφαση να επιστρέψει στον Άγιο Δομίνικο και να συμμετάσχει στο Survivor All Star. Ο 28χρονος αγρότης είχε αποχωρήσει από το Survivor 2021 εξαιτίας ενός σοβαρού τραυματισμού του και δεν κατάφερε να μείνει έως το τέλος.

Να σου θυμίσουμε πως το 2021, ο Νίκος Μπάρτζης δεν ήταν και ιδιαίτερα αγαπητός ανάμεσα στα μέλη της μπλε ομάδας και μαζί με την Άννα Μαρία Βέλλη και τον James Καφετζή είχαν δημιουργήσει τη δική τους… κλίκα.

Δεν ήταν λίγες φορές που οι συμπαίκτες του τον είχαν κατηγορήσει για κλεψιές αλλά ακόμη και το ότι είναι… ύπουλος! 

 

 

Βέβαια όλα αυτά ανατράπηκαν στο Survivor All Star! Ο Νίκος Μπάρτζης ήταν αυτός που «κάρφωσε» την Ασημίνα Χατζηανδρέου και την Κατερίνα Δαλάκα ότι παραβίασαν τους κανόνες του παιχνιδιού, με συνέπεια οι δυο γυναίκες να αποβληθούν.

 

Ο 28χρονος αγρότης όχι μόνο κατάφερε να «διώξει» δύο από τις πιο δυνατές παίκτριες του Survivor All Star αλλά φέτος σίγουρα έχει κερδίσει τη συμπάθεια και τον σεβασμό των συμπαικτών του στην κόκκινη ομάδα.

Από την άλλη το τηλεοπτικό κοινό πάντα συμπαθούσε και στήριζε τον Νίκο Μπάρτζη. Τόσο στο Survivor 2021 όσο και στο All Star, ο 28χρονος αποτελεί έναν από τους πιο δημοφιλείς παίκτες και τα σχόλια στο Twitter τις περισσότερες φορές είναι υπέρ του!

Δες μερικά από τα σχόλια για τον Νίκο Μπάρτζη:

#survivorGR Η Ασημίνα μου είναι αδιάφορη .. αλλά ερωτώ .. ο Άσπιλος και αμόλυντος Μπάρτζης .. γνωρίζει ότι τον έχει δώσει κανονικά ο James .. ότι είχαν ταράξει στο κλέψιμο την περιβόητη καλύβα τρώγοντας φαγητό ενώ οι άλλοι είχαν γίνει σαν τον Άγιο Ονούφριο από τη πείνα ; pic.twitter.com/6KIDRyfyao

— G_ORCA2 (@Orca2G) January 31, 2023

 

Read More

And More