Νίκος Μπάρτζης: Ξέσπασε σε κλάματα ο θείος του – “Στείλαμε ένα παιδί γερό και μας έρχεται…”

Στο Ζευγολατιό, το χωριό του Νίκου Μπάρτζη βρέθηκε η κάμερα του Πρωινού. Συγγενείς και φίλοι του πρώην παίκτη του Survivor αναφέρονται σε εκείνον με τα καλύτερα λόγια και περιμένουν να επιστρέψει στη χώρα μας και το χωριό του για να τον υποδεχτούν με πυροτεχνήματα.

“Ετοιμάζουμε μια πολύ θερμή υποδοχή στον Νίκο. Ελπίζω ότι θα κάνουμε την Ανάσταση που δεν κάναμε το Πάσχα, κάτι τέτοιο. Εγώ θα είμαι στη φάση του φαγητού. Μπορεί να βάλουμε αρνάκι, προβατίνα δε θα έχουμε. Δε θα ξέρουμε που να πρωτοβάλουμε τις θαυμάστριες. Θα κάνουμε μια επιτροπή, θα θέσουμε κριτήρια, να διαλέξουμε κάποιες με τον κουμπάρο μου και μετά ο Νίκος θα κάνει την τελική επιλογή” είπε ο νονός του ενώ η μια από τις παιδικές του φίλες ανέφερε:

“Με τις κάμερες δεν είναι εύκολο να εξοικειωθείς ειδικά όταν δεν έχεις καμία σχέση με αυτό. Θεωρώ ότι αυτό τον έκανε να παρεξηγηθεί από το κοινό, το ότι δεν ήξερε να χειριστεί καλά τις κάμερες, το πως να πει σωστά αυτό που ήθελε αλλά τελικά όλα πήραν τον δρόμο τους και θα γυρίσει σαν νικητής”.

Aπό την άλλη ο θείος του Νίκου Μπάρτζη φανερά συγκινημένος και στεναχωρημένος για τον τραυματισμό του Νίκου είπε: “Μπροστά σε αυτό που έγινε για τον Τζέιμς του Νίκου θα είναι τρεις φορές μεγαλύτερη η υποδοχή. Θα τον φέρουν συνοδεία μόλις στρίψει και θα έρθουν με πυροτεχνήματα. Στείλαμε ένα παιδί γερό και μας έρχεται τραυματισμένο γιατί έχει ήθος και δε μπορούσε να κάτσει στον πάγκο. Έπαιζε τραυματισμένος. Ο Νίκος αποφάσισε να φύγει γιατί δεν άντεχε άλλο, πονάει πολύ. Έχω στεναχωρηθεί πολύ γιατί θα ήταν σίγουρα στον τελικό. Έχει μιλήσει με τον μπαμπά του. Τώρα είναι ακόμα στο ξενοδοχείο, δε ξέρουμε ποια μέρα θα έρθει”

Read More

And More