Βαθιά θλίψη για τον δημοσιογράφο Νίκο Νικολετάκη, ο οποίος έχασε τον πολυαγαπημένο του αδελφό, οδοντίατρο, Μανώλη Νικολετάκη.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, ο αγαπητός γιατρός πνίγηκε ενώ κολυμπούσε σε περιοχή της Νέας Χώρας Χανίων. Οι λουόμενοι εντόπισαν και ανέσυραν τον άνδρα από τη θάλασσα το πρωί του Σαββάτου 20 Ιουνίου. Στο σημείο έσπευσαν άμεσα διασώστες του ΕΚΑΒ, οι οποίοι κατέβαλαν κάθε δυνατή προσπάθεια για την ανάνηψή του, χωρίς όμως να καταφέρουν να τον επαναφέρουν στη ζωή.
Με μια σπαρακτική ανάρτηση, ο δημοσιογράφος Νίκος Νικολετάκης αποχαιρέτησε τον αδελφό του, περιγράφοντάς τον ως έναν άνθρωπο με σπάνια καλοσύνη και ανιδιοτελή προσφορά.
«Έχασα τον αδελφό μου χθες, με τραγικό τρόπο. Με ειδοποίησε το Λιμενικό ότι τον βρήκαν νεκρό στη θάλασσα κοντά στην παραλία της Νέας Χώρας στα Χανιά. Είχε πάει για μπάνιο αργά, γιατί η θάλασσα τον ηρεμούσε. Ήταν ο πιο καλόψυχος άνθρωπος που έχω γνωρίσει. Στο οδοντιατρείο του στα Χανιά φρόντιζε αθόρυβα και δωρεάν τα χαμόγελα των απόρων, διδάσκοντάς μας τι σημαίνει αληθινή ανθρωπιά. Αιωνία η μνήμη σου Μανώλη μου…», έγραψε μεταξύ άλλων ο Νίκος Νικολετάκης.
Ο Νίκος Νικολετάκης έχει διαγράψει τη δική του πορεία στον χώρο της δημοσιογραφίας. Τα τελευταία χρόνια συνεργάζεται με τον Πέτρο Κουσουλό.
Πηγή εξωτερικής φωτογραφίας: Facebook
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
