Νίκος Οικονομόπουλος: Επιστρέφει και φέτος στη νυχτερινή Αθήνα! Φωτογραφίες από τη συνέντευξη τύπου

Ο Νίκος Οικονομόπουλος μετά από απουσία μόλις λίγων μηνών επιστρέφει στη νυχτερινή διασκέδαση της Αθήνας! Ο δημοφιλής καλλιτέχνης, που όλες του οι μουσικές προτάσεις κι επιλογές γίνονται αμέσως διαχρονικές επιτυχίες, επιστρέφει για τρίτη χρονιά, στο αγαπημένο του στέκι, στο ανακαινισμένο «Κέντρο Αθηνών» που έχει μεταμορφωθεί, στον πιο μοντέρνο και ταυτόχρονα ζεστό χώρο της πόλης.

Το μεσημέρι της Τετάρτης πραγματοποιήθηκε η συνέντευξη τύπου και ο Νίκος Οικονομόπουλος υποδέχτηκε δημοσιογράφους και κάμερες για να μιλήσει για τη νέα σεζόν που ξεκινάει σε λίγες ημέρες. Στο πλευρό του μάλιστα θα έχει για ακόμη μια χρονιά την Josephine και τον Αναστάσιο Ράμμο αλλά και τους Ανδρομάχη Δημητροπούλου και Βασίλη Κουμεντάκο (Otherview).

«Είμαι πιο δύσκολος από όσους με κρίνουν άσχημα. Με κρίνω πιο άσχημα από εκείνους» παραδέχθηκε ο Νίκος Οικονομόπουλος στις τηλεοπτικές κάμερες και συμπλήρωσε: «Δεν θα πω αν είμαι λιγότερο ή περισσότερο ψώνιο, κρίνετε το εσείς. Είμαι εγώ, ότι λέω το εννοώ και αναλαμβάνω την ευθύνη των λεγομένων και των πράξεων μου».

Δες φωτογραφίες από τη χθεσινή συνέντευξη τύπου:

 

 

 

Από τις 18 Οκτωβρίου και κάθε Παρασκευή και Σάββατο, οι νύχτες μας αλλάζουν!

Φωτογραφίες: NDP

Read More

And More